Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Představujeme 2 TOP varianty ručních pilek Silky

Které dva typy ručních pilek Silky byste měli vyzkoušet a proč?

Japonská značka Silky si dává na výrobě ručních pilek záležet a vyrábí opravdu kvalitní nástroje, se kterými provedete přesné řezy s minimální námahou. Stromy vám poděkují a vám jako arboristovi práci velmi usnadní. Které dva typy ručních pilek Silky byste měli vyzkoušet a proč?


Značka Silky – výrobce špičkových pilek

Pan Katsuji Miyawaki začal s výrobou ručních pilek v roce 1919 a od této doby ušla značka Silky dlouhou cestu plnou inovativních vylepšení. V roce 1970 začala pracovat s revolučním automatickým nastavením výrobních přístrojů pro zvýšení ostrosti pilek a v roce 1985 vyslala do světa pilky Gomtaro a Gomboy s praktickou gumovou rukojetí. A my vám nyní představíme dvě varianty velmi oblíbené ruční pilky Silky Zübat.



Nejprodávanější ruční pila Silky Zübat 330 – 7,5

Tato ruční pila na dřevo patří mezi nejuniverzálnější, a proto i nejprodávanější. Disponuje zahnutým kaleným ostřím o délce 330 mm, které využijí jak profesionálové v oboru, tak začátečníci, kteří si vybavují svou domácí dílničku. Co na ní především oceníte?

- Ruční pilka na větve Silky Zübat 330 – 7,5 ideální velikost zubů, díky čemuž vše uříznete rychle, ale zároveň relativně jemně.
- Pila má nízkou hmotnost a gumovou perforovanou rukojeť pro pohodlný úchop.
- Pro menší námahu a rychlý řez je tato ruční pila osazena hrubým listem.
- Je dodávána s kvalitním plastovým pouzdrem, které snadno a hned několika způsoby zavěsíte na svůj postroj.

V poslední době stoupá počet nadšenců této konstrukce, a tak i když se jedná o specialisty na jemné řezy, pořizují si jemné zaměnitelné listy nebo rovnou celé ruční pilky Silky Zübat 330 – 10 určené právě na jemné řezy.



Prodloužená verze: ruční pila Silky Zübat 390 – 7,5

Ruční pilka Silky Zübat 390 – 7,5 v prodloužené délce učaruje profesionálům, kteří vyžadují velkou pilku pro rychlou práci. Je výjimečná poměrem ceny a výkonu. Za dobré peníze získáte spolehlivou ruční pilu, s níž provedete řezy stromů přesně tak, jak potřebujete.



K dostání jsou také velmi praktické skládací ruční pily Silky výborné pro zahradnické a sadařské práce.

Zajímá vás, jak se ruční pilky obecně dělí? Přečtěte si článek s názvem Ruční pilky pro řez stromů v arboristice a stromolezení, kde jsme se ručním pilkám věnovali detailněji.