Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Originální lahve a termohrnky od GSI

Praktické, lehké a odolné se zajímavými designy.

Praktické, lehké a odolné se zajímavými designy.


Oblíbená značka GSI přišla pro rok 2019 s novými nápady a představila velice zajímavé a originálně řešené lahve a hrnky, které jsou primárně určené pro outdoorové aktivity. My některé z nich zařazujeme do naší nabídky a krátce vám je představíme.



Zaujaly nás stylové skládací lahve, které lze jednoduše srolovat nejen do batohu, ale i do kapsy.

První z nich je lahev GSI Highland Fifth Flask o objemu 750ml. Tato skládací lahev má široké hrdlo, díky kterému se snadno dolévá. Dále je vybavena praktickým očkem pro zavěšení. Druhou skládací lahví, kterou nabízíme, je GSI Highland Flask o objemu 275ml. I tato skládací lahev má široké hrdlo, díky kterému se snadno dolévá a praktické očko pro zavěšení. Obě tyto stylové a originální lahve jsou označeny jako BPA FREE, což je označení pro plasty, které neobsahují zdraví škodlivý Bisfenol A.



Placatka pro 21. století

Další stylovou věcičkou je plastová placatka GSI Boulder Flask o objemu 296ml. Tato průhledná placatka je vyrobena z velmi odolného plastu s pogumovaným lemem i uzávěrem, které zaručují bezpečnější uchopení i manipulaci. Placatka má uzávěr se širokým hrdlem, což umožňuje snadné a rychlé plnění a zároveň jednodušší vymývání. Díky pogumovanému obvodu uzávěru se dá placatka snadno otevřít i v rukavicích. Díky "průhlednosti" je vidět, jak nápoje ubývá. 



Malý, ale šikovný

Ti, kteří počítají každý gram v batohu, jistě ocení velice lehký netekoucí hrnek GSI Infinity Backpacker Mug o hmotnosti pouhých 99g a s pítkem. Hrnek je uložen v ochranném obalu s látkovým uchem. Tento hrnek je dostupný ve čtyřech barvách, a i ten je označeny jako BPA FREE.



Pro milovníky kávy

Novinkou je i termohrnek GSI Americano Mug o objemu 473ml, který je vyroben z prémiové pevné nerez oceli 304, 18/8.

Dále dvouplášťový termohrnek se silikonovým uzávěrem GSI Doppio Commuter Mug o objemu 237ml, který je vyroben taktéž  z velice odolné a kvalitní nerezové oceli 304, 18/8. Ten je dostupný ve třech barvách.

Poslední novinkou je dvouplášťový hrnek s elegantním silikonovým uzávěrem GSI Glacier Stainless Doppio o objemu 192ml. Ten je dostupný v pěti barvách.


GSI skládací láhev Highland Fifth Flask

GSI skládací láhev Highland Flask

GSI láhev Boulder Flask

GSI hrnek Infinity Backpacker Mug

GSI termohrnek Americano Mug

GSI termohrnek Doppio Commuter Mug

GSI termohrnek Glacier Stainless Doppio