Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Petzl top čelovky pro rok 2019

Kvalitní, spolehlivé, skvěle vybavené.

Představujeme nové čelovky značky Petzl pro rok 2019, které jsou určeny
jak pro turistické účely, tak pro náročné outdoroové aktivity.


Petzl čelovka Tikka 2019

Čelová svítilna je určena zejména nenáročným uživatelům. Jedná se o jednoduchou, lehkou, kompaktní čelovku, která je vhodná pro turistické účely jako kempování, pěší výlety nebo cestování. Tato čelovka nabízí světelný výkon 300 lumenů a smíšený kužel světla pro osvětlení blízkého okolí a běžný pohyb. Fosforeskující reflektor pomůže najít čelovku ve tmě poté, co jste si ji odložili. Červené světlo je určené pro nenápadné svícení v přírodě, které neoslní ostatní členy ve skupině. Čelovka se standardně dodává se třemi bateriemi AAA. Díky technologii Hybrid Concept je možné použít dobíjecí akumulátor Petzl Core. Příslušenství pro tuto svítilnu umožňuje použití na jakýkoliv typ přilby, nebo kolo.

Dostupná v modré, zelené, bílé a černé barvě.



Petzl čelovka Tikkina 2019

I tato čelovka je určena nenáročným uživatelům. Tikkina e lehká a kompaktní, nabízí světelný výkon 250 lumenů a smíšený kužel světla pro osvětlení blízkého okolí a běžný pohyb. Čelovka Petzl Tikkina 2019 je vhodná pro turistické aktivity jako je kempování, pěší výlety nebo cestování, ale také pro domácí použití. Čelovka se velice snadno a jednoduše ovládá, a to díky jednomu tlačítku. Má tři režimy svícení na malou vzdálenost, pro pohyb nebo daleký dosvit. Čelovka se dodává standardně se třemi bateriemi AAA a je kompatibilní s dobíjecím akumulátorem Petzl Core. Hlavový pásek lze vyjmout a vyprat. Možnost použití na jakékoliv přilbě, nebo na kolo.

Dostupná v červené, modré, bílé a černé barvě.



Petzl čelovka Actik 2019

Výkonná, lehká kompaktní čelovka se světelným výkonem 350 lumenů a kombinovaným kuželem světla, která je vhodná pro dynamické outdoorové aktivity (alpinismus, běh, treking). Čelová svítilna Petzl Actik 2019 má dva typy světelného kužele (rozptýlený nebo kombinovaný) a několik režimů svícení: svícení na malou vzdálenost, nebo do dálky pro rychlý pohyb. Červené světlo nabízí nenápadné svícení v přírodě, které neoslní ostatní členy ve skupině. Čelovka se ovládá jedním tlačítkem snadno a rychle. Dodává se standartně se třemi bateriemi a lze ji použít také s dobíjecím akumulátorem Petzl Core (není součástí balení). Reflexní hlavový pásek zajistí bezpečnou viditelnost uživatele v noci nebo za zhoršených podmínek. Pásek lze vyjmout a vyprat. Čelovka disponuje funkcí Lock pro uzamčení tlačítka vypínače, který zabrání náhodnému zapnutí čelovky např. v batohu. Příslušenství pro tuto svítilnu umožňují použití na jakýkoliv typ přilby nebo kolo.

Dostupná v modré, zelené a černé barvě.



Petzl čelovka Actik Core 2019

Tato dobíjecí čelovka je velice výkonná a zároveň lehká. Disponuje světelným výkonem 450 lumenů a kombinovaným kuželem světla. Je určena zejména pro dynamické outdoorové aktivity (alpinismus, běh nebo treking). Čelová svítilna má dva typy světelného kužele (rozptýlený nebo kombinovaný) a několik režimů svícení: svícení na malou vzdálenost, nebo do dálky pro rychlý pohyb. Červené světlo je určené pro nenápadné svícení v přírodě a neoslní ostatní členy ve skupině. Standardně se dodává s dobíjecím akumulátorem Petzl Core, který se dobíjí přes mikro USB port. Díky technologii Hybrid Concept je možné použít i standardní baterie AAA/LR03, které nejsou součástí balení. Reflexní hlavový pásek zajistí bezpečnou viditelnost uživatele v noci nebo za zhoršených podmínek. Pásek lze vyjmout a vyprat. Čelovka disponuje funkcí Lock pro uzamčení tlačítka vypínače, který zabrání náhodnému zapnutí čelovky např. v batohu. Příslušenství pro tuto svítilnu umožňují použití na jakýkoliv typ přilby nebo kolo.

Dostupná v červené a černé barvě.



Petzl nástavec na čelovku Bike Adapt

Jako příslušenství nově nabízíme také adaptér Petzl Bike Akdapt, který je určen k připnutí čelovky na řídítka kola.


PETZL čelovka TIKKA 2019

PETZL čelovka TIKKINA 2019

PETZL čelovka ACTIK 2019

PETZL čelovka ACTIK CORE 2019

PETZL nástavec na čelovku BIKE ADAPT

PETZL dobíjecí akumulátor CORE