Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Parádní kalhoty Pehoe oceníte právě teď

Staré dobré outdoorovky pro práci i zábavu.

Sice se tyto kalhoty pyšní štítkem novinka, ale nové tak úplně nejsou. Vychází ze svých předešlých modelů a jsou stejně tak dobré, ne-li lepší! Letos dokonce ve dvou barvách: černé a šedé. 


Ferrino Pehoe jsou kalhoty, ve kterých vám bude celý den příjemně. Rozhodně nejsou dělány do teplých dnů, ale oceníte je teď na podzim, nebo na jaře i v mírné zimě. Anebo klidně i přes zimu, když si pod ně vezmete nějaké termo spodní prádlo. 

A proč právě tyhle Ferrino Pehoe?

Představují totiž dokonalou rovnováhu mezi tepelnou ochranou, prodyšností a odolností proti větru. Speciálně strukturovanému materiálu vděčí za své skvělé vlastnosti. Nejsou sice nepromokavé, ale jsou vodoodpudivé. Člověk v nich může být celý den a zima se k němu nedostane. Zároveň se ani nezpotí. Kalhoty jsou mírně strečové, takže nebrání v jakémkoli pohybu. Tomu také napomáhají tvarovaná kolena. Tyto kalhoty nikde neškrábou, neškrtí a nepřekáží. Při nepřízni počasí také uvítáte zesílení spodní části nohavic, které maximálně brání oděru. Dalo by se říct, že sportovně-elegantní pásek je pomyslnou třešničkou na dortu. 

Komu jsou určeny?

Italský výrobce Ferrino charakterizuje Pehoe jako outdoorové kalhoty. Ano, jsou super venku: na túrách, procházkách, skvěle se v nich leze po horách. My ale dobře víme, že obrovskou službu dělají i v práci. Naši lezci je milují právě pro jejich vlastnosti (teplejší, ale prodyšný materiál, co nijak nebrání v pohybu) a to při lezení na stromech, střechách či konstrukcích. 

Nestojí málo, ale zároveň nejsou předražené (jak praví klasik: za kvalitu se vyplatí připlatit). Tato investice se vám vrátí v podobě spokojených pracovních dnů, za své peníze obdržíte naprostou kvalitu, která vás nezklame. Tyto kalhoty doporučujeme! Mimochodem, máme je skladem, navštivte nás v kolínské prodejně a přesvědčte se na vlastní oči. 

FERRINO pánské kalhoty PEHOE 2019 černé

FERRINO pánské kalhoty PEHOE 2019 antracit