Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Obličejové štíty značky Petzl

Ochrana obličeje před létajícími pilinami a elektrickým obloukem.

Na náš e-shop nově zařazujeme dva obličejové štíty značky Petzl, které ocení arboristé nebo ti, kteří potřebují ochranu před výbojem elektrického oblouku.


Petzl ochranný štít Vizen Mesh

Obličejový štít Petzl Vizen Mesh je určen arboristům pro přilby Petzl Vertex a Petzl Strato. Tento ochranný štít chrání celý obličej před odletujícími třískami a pilinami. Štít zaručuje ventilaci, poskytuje dobrou viditelnost i při špatných podmínkách a umožňuje nošení brýlí. Rychle a jednoduše ho lze otočit z pracovní polohy do pohotovostní polohy. Také se snadno a rychle připevňuje na přilbu, a to díky systému EasyClip.



Petzl ochranný štít Vizen 2019

Druhý obličejový štít, Petzl Vizen 2019, chrání před nebezpečím úrazu elektrickým obloukem a je určen pro přilby Petzl Vertex a Petzl Strato. Štít má dokonale zavinutý tvar, takže kompletně chrání tvář před úrazem. Dále plně kryje obličej i oči, uchovává periferní vidění a umožňuje nošení brýlí. Velice snadno a rychle se připevňuje, a to díky systému EasyClip. Štít lze rychle otočit z pracovní polohy do pohotovostní polohy. Je opatřen povrchovou úpravou proti poškrábání a zamlžení.


PETZL ochranný štít VIZEN MESH

PETZL ochranný štít VIZEN 2019