Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové postroje Edelrid v nabídce

Spolehlivé a pohodlné postroje / úvazky pro stromolezení a práci ve výškách.

Do naší nabídky zařazujeme nové postroje německé značky Edelrid.
Dva jsou určené arboristům a jeden výškovým pracovníkům,
a to pro bezpečné jištění a pro bezpečný a spolehlivý výstup i sestup.


Edelrid arboristický postroj TreeRex Triple Lock

Prvním z nich je pohodlný a komfortní arbo postroj Edelrid TreeRex Triple Lock, který je díky mnoha konfiguracím lanového mostu ideálním řešením pro použití při každodenní péči o stromy. Postroj je vybaven technologií 3D-Vent, která rovnoměrně rozděluje zátěž uživatele a zároveň zajišťuje vysokou prodyšnost. Díky širokému polotuhému polstrování je postroj velmi pohodlný, a to i v případě, pokud uživatel potřebuje být v zavěšení delší dobu. Všechny nosné popruhy mají indikátor v případě jejich poškození. 

Spony Triple Lock na bederním pásu a na nohavičkách usnadňují nasazování postroje. Postroj je vybaven čtyřmi velkými smyčkami pro připevnění až 12-ti karabin, materiálu nebo motorové pily. Součástí je také pouzdro na lékárničku (bez obsahu). Postroj je dostupný ve dvou velikostech.

Arboristický postroj Edelrid TreeRex Triple Lock lze použít s jedním nebo dvěma lanovými mosty (oba jsou součástí dodávky), které nabízejí maximální boční volnost pohybu. Součástí postroje je také nastavitelný SRT Bridge pro použití SRT techniky. Postroj je vybaven bočními připevňovacími oky, které se používají k instalaci až dvou lanových mostů nebo pro pracovní polohování. Jejich úhel je nastavitelný pro optimální pracovní polohu ve stromě, a to i při zatížení.

K tomuto postroji je možné objednat hrudní díl Edelrid TreeRex Bungee Chest, sadu náhradního mostu s připojovacím kroužkem Edelrid TreeRex Rope Bridge Set nebo náhradní most Edelrid SRT TreeRex Triple.



Edelrid arboristický postroj Tree Core Triple Lock

Druhým arboristickým postrojem je Edelrid Tree Core Triple Lock, který je k dispozici v univerzální velikosti. Jedná se o lehký funkční postroj, který je vybaven ergonomickým polstrováním, díky kterému je maximálně pohodlný a zároveň umožňuje výbornou volnost pohybu při práci ve stromě. Most postroje je opatřen velkým hliníkovým okem ve tvaru D. Postroj má čtyři postranní oka, dvě textilní smyčky pro připnutí karabiny na zavěšení motorové pily. V pase je postroj vybaven přezkami Easy Glider pro symetrické přizpůsobení postroje k tělu a na nohavičkách kovovými rychlosponami Triple Lock.

K postroji je možné objednat náhradní most Edelrid Tree Core.



Edelrid celotělový úvazek Vertic Triple Lock

Úvazek Edelrid Vertic Triple Lock s přezkami Triple-Lock, které zvyšují bezpečnost při práci ve výškách, je v pase vybaven sponou Cobra, díky které je možné obléct postroj ze strany. Ramenní polstrování a primární popruhy zajišťují rovnoměrné rozložení tlaku na povrch těla a zvyšují tak komfort postroje. Zádová část poskytuje tělu skvělou oporu. Postroj má čtyři pevné smyčky až pro 12 karabin (zatížení do 25kg). Dva velké hliníkové D-kroužky jsou určeny pro bezproblémové zaujmutí pracovní nebo pohotovostní polohy. Dvě střední oka jsou určena pro připevnění pracovní sedačky.

Úvazek je dostupný ve velikostech XS - M a L  - XL.


Edelrid arboristický postroj TreeRex Triple Lock

Edelrid hrudní díl TreeRex Bungee Chest

Edelrid celotělový úvazek Vertic Triple Lock

Edelrid náhradní most TreeRex Rope Bridge Set

Edelrid náhradní most SRT TreeRex Triple

Edelrid náhradní most Tree Core

Edelrid arboristický postroj Tree Core Triple Lock