Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Tři novinky značky Skylotec skladem

Blokant, slaňovací brzda, arboristický postroj.

Firma Skylotec, která je synonymem evropské bezpečnosti výroby a kvality v poskytování služeb v oblasti zabezpečení proti pádu a produkty pro záchranu, obohatila trh o další tři komponenty,
které jsme zařadili do naší nabídky. Tyto pěkné věcičky vám nyní představíme.


Skylotec arboristický postroj Ignite ARB


První "věcičkou" je robustní a pevný arboristický postroj moderního vzhledu Skylotec Ignite Arb. Postroj je odolný vůči opotřebení, a to i v případě těžkého nářadí, jako je např. řetězová pila. Je vybaven rychloupínacími sponami, které umožňují rychlé a jednoduché oblékání do postroje. Zvláštností je konstrukce mostu tzv. Sliding Bridge, kdy v případě jeho opotřebení, ho lze i bez přídavných šroubů a nářadí snadno vyměnit. Postroj je možné prát na 40°C a je dostupný ve dvou velikostech.



Skylotec slaňovací brzda Sirius


Dále vám představujeme odolnou slaňovací brzdu Skylotec Sirius, která je vhodná zejména pro záchranné akce nebo pro práce ve výškách. Slaňovací brzda Skylotec Sirius "padne" dokonale do ruky a je určena pro práce s lanovým přístupem a práci v laně. Rukojeť brzdy slouží k odblokování lana a kontrolu rychlosti slanění stiskem volného konce lana rukou a dále k zaujmutí pracovní polohy na laně bez nutnosti zajistit brzdu zavázáním lana. Rukojeť má navíc malý rozsah pohybu, takže uživatel může pracovat rychle, přesně, efektivně a bezpečně. Tato slaňovací brzda byla vyvinuta pro trvalé používání v nejnáročnějších podmínkách. Proto je vyrobena ze 100% kovu bez náchylných plastových dílů.



Skylotec blokant pro lanový přístup Get Up


Třetím produktem, který nově nabízíme, je blokant pro snadný lanový přístup Skylotec Get Up. Blokant je určen pro lana o průměru 8 - 13mm. Velice lehce se s blokantem manipuluje jednou rukou i za náročných podmínek, a to levou i pravou. Blokant má velké oko pro dvě karabiny, čímž je zaručen rychlejší výstup i sestup. Systém otevírání Get Up zabraňuje náhodnému otevření, čímž je dosaženo větší bezpečnosti uživatele. S blokantem je snadná manipulace i v rukavicích.



Značka Skylotec je z našeho pohledu známkou super kvality a tyto výrobky vřele doporučujeme.
Již nyní si je můžete objednat na našem e-shopu. 

Skylotec arboristický postroj IGNITE ARB

Skylotec slaňovací brzda SIRIUS

Skylotec hrudní blokant GET UP