Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Trička s arboristickými motivy pro letní dny

Kvalitní materiál a neokoukané motivy zaručeny.

Konečně tu máme příjemné teplé dny a nejen ženy, ale i muži si jistě zaslouží obnovit svůj šatník, nebo si udělat malou radost.

Máme pro vás vytipovaná pánská trička s krátkým rukávem, která jsou svými motivy určena zejména pro arboristy a stromolezce nebo pro milovníky neokoukaných motivů, které jen tak v obchodech nenajdete. Trička, která vám v tomto příspěvku představíme, jsou zárukou kvality a příjemného nošení. A hlavně - zaujmou svou originalitou.


První z kolekcí pánských triček s arboristickou tématikou jsou trička britské značky Dendroid. Všechna tato trička s krátkým rukávem vynikají zejména osobitým originálním designem a jsou určeny pro ty, kteří mají rádi přírodu, zejména stromy. Vybírat můžete z několika modelů, a to Face Off, Go Big or Go Home T-Shirt, High Rise, Out-Line T-Shirt, Shigo T-Shirt, SR-T-Shirt, Touch Trees T-Shirt, Dream Day, Saws nebo Symmetree.

Dendroid myslel i na chladnější dny. Pro tyto účely v naší nabídce naleznete také pánské mikiny: Dream Day Hoodie, Face Off Hoodie a SRT Climber Hoodie.



Další značkou, která zákazníky oslovuje tématy stromů nebo arboristickými motivy, je DMM. Ta se snaží využívat při výrobě triček zejména recyklované materiály nebo 100% bavlnu. Všechna pánská trička této značky jsou známkou vysoké kvality a komfortního nošení. Vybírat můžete ze čtyř motivů, a to Heritage, Pulley, Tree nebo T-Shirt. Nyní je poslední možnost zakoupit si legendární Arb-Evolution tričko, neboť se už nevyrábí. 

Pro chladnější dny nabízíme také DMM pánskou mikinu.



Klasický střih s neokoukaným motivem má také pánské tričko FTC Drt´S not Dead, tričko Climbing Technology Flash, dále tričko Petzl Sport s motivy pomůcek používaných při lezení na přední stranětrička nebo Petzl Pro s motivy pomůcek používaných při průmyslovém lezení.

Muži, rozmazlujte i sebe a vybírejte z naší nabídky pánských triček.


Dendroid pánské tričko Face Off

Dendroid pánské tričko Go Big or Go Home T-Shirt

Dendroid pánské tričko High Rise

Dendroid pánské tričko Out-Line T-Shirt

Dendroid pánské tričko Shigo T-Shirt

Dendroid pánské tričko SR-T-Shirt

Dendroid pánské tričko Touch Trees T-Shirt

Dendroid pánské tričko Dream Day

Dendroid pánské tričko Saws

Dendroid pánské tričko Symmetree

DMM pánské tričko HERITAGE

DMM pánské tričko Pulley

DMM pánské tričko Tree

DMM pánské tričko T-shirt

FTC tričko DRT´S NOT DEAD

Climbing Technology pánské tričko FLASH

PETZL pánské tričko SPORT

PETZL pánské tričko PRO