Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Tři novinky v kategorii nožů

1x malý, 1x záchranářský a 1x poloautomatický.

1x malý, 1x záchranářský a 1x poloautomatický. 


Do novinek čerstvě zařazujeme tři typy zavíracích nožů. Jeden je zajímavý svou malou velikostí, druhý super záchranářskou výbavou se třemi dalšími vychytávkami a třetí nůž zaujme svou spolehlivostí. Pojďme se společně blíže podívat na jejich parametry.


Zavírací nůž Climber

Prvním z nich je miniaturní nožík Climber o hmotnosti pouhých 29g! Tento "velikán" je celý vyroben z nerezové oceli, což mu dává zajímavý design. Čepel nože je pevně jištěna uvnitř rukojeti a lze ji snadno otevřít jednou rukou. Zároveň je jištěna pojistkou, která zabraňuje samovolnému uzavírání nože. To zvyšuje bezpečnost uživateli. Na konci rukojeti má pro připnutí integrovanou karabinku.



Zavírací nůž Ready to Rescue 

Druhým novým nožem v našem sortimentu zboží je záchranářský zavírací nůž Ready to Rescue, který je svou výbavou skutečnou "lahůdkou" mezi noži. Ready to Rescue má pevnou ce lokovovou rukojeť, která je pevná, skvěle padne do ruky a nevyklouzává! Je zakončena skrytou čepelí pro přeříznutí bezpečnostních pásů a hrotem pro rozbití skla. Na rukojeti je také poutko pro zavěšení. Ostří čepele je zubaté a zahnuté. Čepel je pevně zajištěna šroubky, takže při otevření spolehlivě drží a zároveň je zajištěna pevnou pojistkou. Nůž je navíc vybaven funkčním křesadlem, kapesní svítilnou, která je z druhé strany zakončena malým magnetem.



Zavírací nůž Columbia Silver 

Posledním nožem z novinek je poloautomatický zavírací nůž Columbia Silver, jehož čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli. Tento nůž lze otevřít tahem prstu jedné ruky. Na konci rukojeti, která skvěle padne do ruky, je hrot určený pro rozbití skla např. v havarovaném vozidle. Nůž je vybaven bezpečnostní pojistkou proti neúmyslnému uzavření a masivním kovovým klipem pro uchycení.



Vybrali jste si? Pokud ano, jsme tomu rádi. Pokud ne, můžete vybírat z další nabídky našich nožů.

Zavírací nůž CLIMBER

Zavírací nůž READY TO RESCUE

Zavírací nůž COLUMBIA SILVER