Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Casus Grill = novinka v kategorii cestovních grilů

Zcela ekologický, rozkladný, vyrobený z trvanlivých nekovových materiálů.

Zcela ekologický, rozkladný, vyrobený z trvanlivých nekovových materiálů. 


Pro cestovatele, turisty, výletníky, ale i pro rodiny čerstvě zařazujeme do prodeje super vychytávku, která je unikátní tím, že nezatěžuje životní prostředí. Tou vychytávkou je jednorázový a zcela ekologický cestovní gril CasusGrill. Lze ho používat jak v teplém počasí, tak i v zimním období až do -10oC.

Výhody CasusGrill

CasusGrill je ekologický výrobek, který je schopný rozkladu díky působením mikroorganismů a je vyroben pouze z přírodních materiálů! Těmi jsou brikety z dřevěného uhlí, izolační lehký lávový kámen, krabice z tenké lepenky a přírodní bambus. Po použití lze gril spálit. V přírodě po něm nezůstane nic kromě speciálních lávových kamenů, které se používají v pěstitelských školkách ke zkvalitnění půdy. Do přírody se vracejí, aniž by jakkoli škodily životnímu prostředí. Pokud dáte použitý gril do popelnice nebo na kompost, působením mikroorganismů se rozloží. 

Jednorázový ekologický gril
CasusGrill zakoupíte zde za 299Kč.

Perfektní grilování

Na grilu lze dosáhnout vysoké, rovnoměrně rozložené teploty, která zajistí, že se pokrm správně propeče a bude lahodný a křupavý. Díky schopnosti termální izolace snižuje venkovní teplotu při grilování, kdy ho lze dokonce držet rukou, aniž by hrozilo popálení. Ke grilování je připraven do 5 minut. Grilovat na něm lze cca 60 minut a je určen pro pohoštění 4 - 6 osob. Griluje se přímo na bambusové mřížce.

CasusGrill užívá o 50% méně dřevěného uhlí, což vede ke snížení emisí CO2!

Obsah balení:

Balení obsahuje brikety z dřevěného uhlí, lehké izolační lávové kameny a krabici z tenké lepenky s grilovací mřížkou.

CasusGrill je držitelem mezinárodního patentu grilovací technologie a v roce 2017 získal dánskou cenu za design v kategorii "Výrobek na přípravu zdravých, chutných a jednoduchých pokrmů."

Tento výrobek je chráněn třemi mezinárodními patenty. 

Zdroj: CASUS GRILL: CASUS GRILL – EKOLOGICKÝ PŘENOSNÝ GRIL. Casus Grill.cz [online]. 2020 [cit. 2020-07-08]. Dostupné z: https://casusgrill.cz/#page-top