Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Sponzorujeme amatérský sportovní tým Ing.Canyon

Vybavení pro canyoning od worksafety.cz.

Canyoning je náročný adrenalinový sport vyžadující dobrou psychickou i fyzickou kondici, který nelze "dělat" bez kvalitního vybavení. Při canyoningu se zdolávají kaňony horských potoků a říček ve směru jejich toku za použití různých technik, jako je slaňování skalních stěn nebo vodopádů. Dále pak plavání nebo brodění v prudké a chladné vodě, skoky do tůní a jezírek, přelézání balvanů a napadaných stromů. V případě vhodných podmínek se vodní koryta využívají jako skluzavky (tobogán).

Ti, kteří podlehli canyoningu zažívají dobrodružství, na která se pravděpodobně jen tak nezapomíná. Tito nadšenci se dostávají do tak odlehlých a nepřístupných míst, které si my, nezúčastnění, asi neumíme ani představit.


Mezi ty, které canyoning baví a podlehli mu, patří také Cais, Ferry, Tomáš a Martin z amatérského sportovního týmu Ing. Canyon. Tito pánové již několik let pravidelně odjíždějí na canyoningové expedice a zažívají to báječné, co tento sport nabízí.

Pro rok 2021 se rozhodli uspořádat expedici do nejjižnějšího švýcarského kantonu Ticino. Jejich cílem mimo jiné bylo také zdolat jeden z nejdelších kaňonů v oblasti Iragna a Helicanyoning a průstup kaňonem Boggera. 

A vzhledem k tomu, že těmto chlápkům fandíme, rozhodli jsme se je i tentokrát sponzorovat vybavením, které jim jistě přijde vhod.