Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

SOLIDUR – nový výrobce na našem e-shopu

Neprořezné oblečení i obuv + další výrobky.

Neprořezné oblečení i obuv + další výrobky. 


Svou kvalitou nás zaujaly výrobky rodinné francouzské firmy Solidur, které nově zařazujeme do naší nabídky.

Společnost Solidur se již od roku 1946 zabývá výrobou pracovní a bezpečnostní obuvi. Později se rozhodla rozšířit výrobu o produkty určené pro arboristiku, výškové práce, turistiku i volný čas. Tým worksafety se rozhodl zařadit do prodeje zejména neprořezné výrobky určené pro ty, kteří pracují s motorovou pilou. Ale v naší nabídce této značky naleznete také například pohodlné strečové kalhoty, pracovní bundy nebo pouzdra na chytré mobilní telefony.

Nyní vám blíže představíme několik zajímavých neprořezných novinek této značky.



Solidur neprořezné boty Peak

Jako první představujeme neprořezné boty třídy 2 Solidur Peak, které jsou vyrobené z voděodolné kůže. Tyto boty jsou odolné vůči zimě, ale zároveň zajišťují i tepelnou izolaci v teplém počasí. Podšívka je vyrobena z voděodolného Sympatexu. Bota má ocelovou špičku, podrážka je pevná a odolná proti propíchnutí. Neprořezné boty Solidur Peak mají výraznou oranžovou barvu a jsou dostupné ve velikostech 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47.



Solidur neprořezné kalhoty Cliph

Dalším zajímavým výrobkem jsou neprořezné kalhoty třídy 1 Solidur Cliph. Kalhoty jsou zajímavé svým propracovaným střihem s nastavitelným pasem. Mají zapínání na zip s dvěma patenty, dvě přední kapsy na zip, dvě zadní kapsy na zip a dvě kapsy na přední straně stehen opět se zapínáním na zip. Kalhoty jsou na kolenou vyztuženy a opatřeny vodotěsným materiálem. Díky povrchové úpravě Teflon disponují odolností proti vlhkosti, dále odolností proti nečistotám a dlouhou životností. Kalhoty jsou dostupné ve velikosti S, M, L, XL.



Solidur neprořezné nátepníky Infinity class 1

Dále nabízíme neprořezné nátepníky třídy 1 Solidur Infinity. Tyto oranžové nátepníky jsou určené pro ochranu předloktí a zápěstí ruky. Velice dobře drží na rukou, a to díky elastickému návleku, který se zavlékne za palec. Velikost návleků je univerzální.



Solidur arboristická bunda Infinity

Poslední novinkou, kterou zde představíme, je arboristická bunda s odepínacími rukávy Solidur Infinity, která je bundou a vestou zároveň, tedy je 2v1. Bunda je vybavena osmi kapsami. Z toho je šest kapes vnějších a dvě kapsy vnitřní. Bunda má vyvýšený límec, prodloužený zadní díl, takže zaručuje ochranu beder. Je voděodolná a zároveň vysoce prodyšná. Uživatelé jistě ocení i její výraznou hi-viz žlutou barvu v kombinaci s červenou. Bundu nabízíme ve velikostech S, M, L, XL.



Pokud vás některý z nových výrobků značky Solidur zaujal, již nyní si je můžete objednat na našem e-shopu.

SOLIDUR neprořezné boty PEAK

SOLIDUR neprořezné boty KAILASH S3

SOLIDUR neprořezné kalhoty GLOW

SOLIDUR neprořezné kalhoty INFINITY červené

SOLIDUR neprořezné kalhoty CLIPH

SOLIDUR neprořezné nátepníky INFINITY class 1

SOLIDUR arboristická bunda INFINITY

SOLIDUR bunda softshell s membránou WODARE

SOLIDUR strečové kalhoty WORKFLEX

SOLIDUR lezecké kalhoty CLIMB

SOLIDUR pracovní kalhoty SHERMAN

SOLIDUR chrániče holení

SOLIDUR pouzdro na chytrý mobil 0920

SOLIDUR taktické pouzdro 1015