Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Deodorizéry od švédské firmy SmellWell

Praktické polštářky, které pohlcují vlhkost, neutralizují zápach a zabraňují množení bakterií.

Praktické polštářky, které pohlcují vlhkost, neutralizují zápach a zabraňují množení bakterií.


Deodorizační polštářky SmellWell, jsou ideálním řešením pro obuv, batohy, sportovní tašky a helmy, které jsou díky svému využití, často místem zápachu. Polštářek stačí vložit do vybraného vybavení a nechat několik hodin působit, ideálně přes noc. Výsledek je dlouhotrvající, není tedy nutné používat denně. V případě intenzivního využití např. stromolezeckých či pracovních bot, doporučujeme používat deodorizér častěji. Vy i vaše okolí, bude s výsledkem spokojené. Co více, použití polštářků je jednoduché a opravdu praktické



 Jak to vlastně funguje?

Vlhké prostředí je ideálním místem k výskytu plísní a bakterií, které jsou příčinou nežádoucího zápachu. Deodorizační polštářky SmellWell aktivně pohlcují vlhkost a tím zabraňují množení bakterií. Zápach eliminují, nejen překryjí, jako jiné přípravky proti zápachu. 

Přírodní patentované složení

Vnější obal s atraktivním designem, je složen z prodyšného a recyklovatelného mikrovlákna, které dokonale udrží vlhkost uvnitř. Náplní polštářků je patentovaná mikroporézní směs bambusového uhlí, která přitahuje pachy a alergeny. Další funkční částí složení jsou minerální soli, které mají hygroskopické vlastnosti a účinně odvádějí vlhkost z okolí. Výsledkem je eliminace množení bakterií a zápachu. Díky svému přírodnímu složení jsou polštářky 100% netoxické a eco-friendly.

Polštářky SmellWell Sensitive jsou k dispozici ve dvou velikostech standartní a XL verzi a ve verzi Active, která je jemně parfémována. Jedno balení obsahuje dva kusy deodorizéru. Po vyjmutí deodorizéru z ochranné obalu, vydrží jeho funkce přibližně šest měsíců.

SmellWell deodorizér Active

SmellWell deodorizér Sensitive

SmellWell deodorizér Active XL

SmellWell deodorizér Sensitive XL