Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Rozšiřujeme své znalosti v okruhu high-tech řešení systémů pro ochranu osob proti pádu!

Absolvovali jsme certifikaci v italské společnosti Rothoblaas.

Absolvovali jsme certifikaci v italské společnosti Rothoblaas.


Poslední květnový týden jsme s naším trojčlenným týmem absolvovali školení „Kvalifikovaného technika systémů pro ochranu osob proti pádu“ v italské společnosti Rothoblaas. Firma Rothoblaas se již řadu let zabývá zajištěním bezpečnosti na pracovištích, především tvorbou návrhů řešení dané problematiky, výrobou a následnou realizací systémů pro ochranu osob proti pádu. Zajistit bezpečné pracoviště ve výškách je naším mottem, prací i životním stylem, ve kterém se snažíme neustále zdokonalovat.

Díky tomuto školení, jehož výstupem je certifikace, která nám umožňuje kompletně zajistit pro firmy či jednotlivce bezpečné pracoviště ve výškách. Rozšíříme náš sortiment produktů a služeb o nabídku systémů pro zachycení pádů, kotvicích zařízení, kolektivní ochrany a vertikálních a horizontálních systémů pro zachycení pádu. Bezpečné pracoviště ve výškách zajistíme včetně kompletních služeb, jako jsou: odborně zpracovaný návrh (projektová dokumentace), instalace a revize instalovaných systémů.

Kategorii „Systémy pro ochranu osob proti pádu“ na našem e-shopu již pečlivě připravujeme a o jejím zveřejněním budete včas informováni. 

"We work for your safety"



Jak takové školení probíhá, můžete poznat z naší fotodokumentace.