Tovar skladom expedujeme do druhého dňa. Navyše, pri nákupe nad 1.500 Kč máte dopravu ZADARMO! Viac informácií.

Tipy na vianočné darčeky

Kvalita, najlepšie ceny, široký sortiment tovaru = vianočný nákup na worksafety.cz.

Kvalita, najlepšie ceny, široký sortiment tovaru = vianočný nákup na worksafety.cz


Do vianočných sviatkov je síce ešte ďaleko, ale aj napriek tomu sme sa rozhodli už teraz vám, našim zákazníkom, spríjemniť a zjednodušiť nákup vianočných darčekov. Pýtate sa, ako zjednodušiť a spríjemniť? No, myslíme si, že ak je medzi vašimi najbližšími nejaký ten arborista, výškový pracovník, horolezec, outdoorový nadšenec, záchranár alebo hasič, vybrať ten pravý darček môže byť skutočne tzv. "oriešok". Máme pre vás super ponuku, vďaka ktorej si už hlavu lámať nemusíte!

Prichádzame s nádielkou vytipovaných produktov na vianočné darčeky pre arboristov, výškových pracovníkov, horolezcov, outdoorových nadšencov, záchranárov a hasičov a samozrejme sme nezabudli ani na detičky. Takže ak je vašim želaním venovať ten pravý darček, vyberajte z našej ponuky top produktov.



Pokiaľ aj tak váhate a nie ste si istý svojím výberom, ako univerzálny darček môžete zvoliť Darčekový poukaz.

A ešte jednu vec ponúkame navyše. U nás môžete objednávať vianočné darčeky s absolútnym pokojom, pretože všetko, čo objednáte pred Vianocami, môžete vrátiť bez udania dôvodov do 20. 1. 2020 (tovar však nesmie byť použitý a musí byť v originálnom obale tak, ako bol dodaný!).

Neváhajte a objednávajte vianočné darčeky na worksafety.cz!


Tipy na VIANOČNÉ DARČEKY pre:


arboristov

výškových pracovníkov

hasičov a záchranárov

horolezcov

outdoorových nadšencov

geocacherov

deti