Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

SUMMIT TO EAT Rýžový nákyp s jahodami

Kód: 810101
165 Kč / ks 136,36 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele

Cestovní sáček vymraženého rýžového nákypu s jahodami.

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Každá objednávka nad 1500 Kč má dopravu zdarma.
Showroom
Showroom
Kamenná prodejna v Kolíně, ve které si můžete vyzkoušet vybavení na vlastní kůži.
Sami pracujeme ve výškách
Sami pracujeme ve výškách
Od roku 2007 se věnujeme arboristice a výškovým pracím. Vybavení, které prodáváme, sami používáme.
Jednoduché vrácení zboží
Jednoduché vrácení zboží
Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna, a proto se případné reklamace snažíme vyřídit co nejrychleji a s maximální péčí.

Detailní popis produktu

SUMMIT TO EAT - Rýžový nákyp s jahodami


Dokonale zamražený rýžový nákyp s jahodami, který je velmi chutný a připravený k rychlé přípravě. Použití je snadné. Stačí odtrhnout okraj pytlíku, vyjmout sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost), do pytlíku nalít horkou vodu (155ml) a zamíchat. Pytlík dále uzavřete, obsah ponechejte rehydratovat a po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte. Nyní je jídlo připravané ke konzumaci. Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku, nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Složení: dlouhozrnná rýže (28%), smetana (26%), plnotučná smetana (22%), cukr, rýžová mouka, jahody (1%).

Parametry produktu SUMMIT TO EAT - Rýžový nákyp s jahodami:
Počet porcí: 1
Hmotnost balení: 86g
Hmotnost po přípravě: 351g
Potřebné množství vody: 155ml
Energetická hodnota: 404kcal (bílkoviny 5,5g, sacharidy 64,4g, tuky 13,4g, mastné kyseliny 8,6g, vláknina 1,6g)
Maximální trvanlivost od data výroby: 7 let
Alergeny: laktóza
Millitary: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: