Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Poznejte praktický transportní vozík Eckla BEACH ROLLY a jeho příslušenství

Seznamte se se skutečně skvělou vychytávkou 2 v 1 vhodnou pro každou příležitost. Představujeme transportní vozík a zároveň pohodlné křesílko v jednom.

Seznamte se se skutečně skvělou vychytávkou 2 v 1 vhodnou pro každou příležitost.
Představujeme transportní vozík a zároveň pohodlné křesílko v jednom.


Před více než 20 lety si Klaus Eckstein zakoupil vozík pro transport svého surfu. Vozík se ale po pár dnech porouchal, proto se Klaus rozhodl, že si postaví vlastní tak, aby se na něj mohl spolehnout, aby unesl prkno, plachtu a vše, co je na pláži třeba. Tím začíná éra značky Eckla, kterou si velmi rychle zamilovali nejen surfaři, sportovní fanoušci, ale také rybáři, kempaři, návštevníci festivalů, fotografové a v neposlední řadě stromolezci. V naší nabídce naleznete nabídku transportních vozíků BEACH ROLLY a jejich příslušenství. 



Lehký skládací vozík vhodný pro transport jakéhokoliv sportovního, pracovního nebo outdoorovéhovybavení a materiálu, to je Eckla BEACH ROLLY. Tento praktický vozík, ve kterém můžete převážet téměř cokoliv, během pár vteřin rozložíte na křesílko.

Pohodlnost křesílka ocení každý milovník plážového lenošení, rybář, fotograf, táborník nebo i rodič při pozorování svého aktivního dítka. Výborně chrání před sluncem, větrem a dobře se v něm spí. Lze v něm vozit i lehčí osoby – děti při krátkém přesunu z místa na místo. Během minuty ho složíte do plochého stavu a skvěle uskladníte např. v autě. Velkou předností vozíku jsou jeho odolná kola proti propíchnutí. Můžete s ním jet po písku, štěrku, drobných kamíncích či v lese.

BEACH ROLLY je velmi oblíben u stromolezců, neboť na něj naskládají veškeré své vybavení i težké vaky s lany a hurá pod strom, kde na ně vozík počká. O pauze ho lze využít jako pohodlné sedátko.


Vozík Eckla BEACH ROLLY má bezkonkurenční nabídku praktického příslušenství.

Aby vám při sezení v křesílku nefoukalo za krk nebo se vám sluníčko příliš neopíralo do hlavy, můžete si doobjednat opěrku proti větru buď samostatně, nebo současně i s ochrannou stříškou proti slunci. Pro ještě pohodlnější oporu hlavy a sezení můžete vyzkoušet podhlavník a prodloužený sedací díl. Pokud vozík využijete pro přepravu sportovního vybavení nebo jiného materiálu, jistě oceníte elastickou síťku, pomocí které zajistíte přepravovaný materiál proti vypadnutí. Při nepříznivém počasí jistě přivítáte ochrannou pláštěnku, pomocí které váš materiál nebo vybavení zůstane suché. Při horkých letních dnech se bude hodit držák na láhev, který pomocí suchého zipu jednoduše připevníte ke křesílku a svůj oblíbený nápoj budete mít při ruce. Jako další příslušenství jsou k vozíku nabízena 2ks kol, prodlužená rukojeť, přídavná lišta na materiál nebo náhradní potah.

Celou nabídku tohoto příslušenství naleznete na našem e-shopu. Věříme, že vás tento jedinečný vozík a křesílko v jednom oslovilo a najde si mezi vámi své příznivce. Přejeme pohodlný transport a sezení ať jste kdekoliv! 

Eckla transportní vozík BEACH ROLLY

Eckla stříška proti slunci s opěrkou krku pro BEACH ROLLY

Eckla opěrka krku pro BEACH ROLLY

Eckla podhlavník pro BEACH ROLLY

Eckla prodloužený sedací díl pro BEACH ROLLY

Eckla držák na láhev pro BEACH ROLLY

Eckla pláštěnka pro BEACH ROLLY

Eckla lišta s držáky pro BEACH ROLLY

Eckla prodloužená rukojeť pro BEACH ROLLY

Eckla přídavná kola pro BEACH ROLLY

Eckla upevňovací síťka pro BEACH ROLLY

Eckla náhradní potah pro BEACH ROLLY