Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Novinky mezi kmenovými smycemi - WOSA kmenovky SQUIR

Bezkonkurenční poměr mezi kvalitou a cenou. Vyrobeno v ČR.

Bezkonkurenční poměr mezi kvalitou a cenou. V několika variantách a vyrobeny v ČR.


Kmenové smyce jsou vyrobeny z arboristického lana SQUIR v průměru 11, 5 mm od francouzského výrobce Courant. Pro výrobu kmenovek jsme vybrali toto lano kvůli své vysoké odolnosti a pevnosti. Kmenovky jsou dostupné s jedním nebo dvěma oky, a to v délkách 3, 4, 5, 6, 7 a 8 metrů a ve třech barevných variantách - růžové, žluté a červené.

Konečná výroba kmenovek je v české firmě SKYPRO, která se již několik let věnuje vývoji OOPP pro práce ve výškách a záchranu. Právě díky výrobě v ČR nabízí tyto kmenovky bezkonkurenční poměr mezi cenou a kvalitou. Všechny kmenové smyce mají certifikace EN 354, EN 365 a EN 1891.


WOSA kmenovka SQUIR s jedním okem

Kmenová smyce s jedním okem, kterou můžete používat s klasickými prusíky (doporučujeme průměr 8 mm a délku 70 cm) ale i s mechanickými polohovači. Kmenovka je lehká a poddajná, takže se s ní dobře pracuje. Dostupná v délkách v pěti délkách a třech barvách.


WOSA kmenovka SQUIR - 1 oko, červená

WOSA kmenovka SQUIR - 1 oko, žlutá

WOSA kmenovka SQUIR - růžová


WOSA kmenovka SQUIR s dvěma oky

Kmenovka s dvěma šitými pevnostními oky, která jsou dostatečně malá, aby v nich nedocházelo k přetáčení karabiny. U všech typů WOSA kmenovek Squir je pevnostní šití chráněno bužírkou s lepidlem. Navíc šití je u kmenovek plynulé, což minimalizuje možné zasekávání při práci. Dostupná v šesti délkách - 3, 4, 5, 6, 7 a 8 metrů.


WOSA kmenovka SQUIR - růžová

WOSA kmenovka SQUIR - 2 oka, červená

WOSA kmenovka SQUIR - 2 oka, žlutá


Kmenovka WOSA v setu Classic a v setu Positioner

Vytvořili jsme z kmenovek WOSA dva druhy polohovacích setů, pro práci a pohyb na stromech. Prvním je WOSA kmenovka SQUIR set Classic - 2 oka, žlutá a druhým je WOSA kmenovka SQUIR set Positioner - 2 oka, červená. Oba tyto sety nabízíme ve třech délkách a to 3, 4 a 5 metrů.

V případě poškození se dají jednotlivé komponenty v polohovacíh setech nahradit za nové.

WOSA kmenovka SQUIR set Classic se skládá z kmenové smyce WOSA SQUIR, prusíku Courant Phoenix (8 mm, 70 cm), kladky Climbing Technology ORBITER M, karabin Climbing Technology PILLAR TG a D-SHAPE TG a chrániče Rock Empire Multi Anti Slip

WOSA kmenovka SQUIR set Positioner obsahuje kmenovou smyci WOSA SQUIR, polohovač ART POSITIONER 2 s obratlíkem, karabiny Climbing Technology PILLAR TG a D-SHAPE TG, chránič Rock Empire Multi Anti Slip a fixační gumičky DMM Prest-In.

 


WOSA kmenovka SQUIR set Classic - 2 oka, žlutá

WOSA kmenovka SQUIR set Positioner - 2 oka, červená