Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

CMC Helitack Airbag

Kód: 724247
56 023 Kč / ks 46 300 Kč bez DPH
Na objednávku
Vak určený pro rychlou a bezpečnou přepravou pacientů pod vrtulníkem.

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Každá objednávka nad 1500 Kč má dopravu zdarma.
Showroom
Showroom
Kamenná prodejna v Kolíně, ve které si můžete vyzkoušet vybavení na vlastní kůži.
Sami pracujeme ve výškách
Sami pracujeme ve výškách
Od roku 2007 se věnujeme arboristice a výškovým pracím. Vybavení, které prodáváme, sami používáme.
Jednoduché vrácení zboží
Jednoduché vrácení zboží
Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna, a proto se případné reklamace snažíme vyřídit co nejrychleji a s maximální péčí.

Detailní popis produktu

CMC Helitack Airbag


Certifikovaný Helitack AirBag je vysoce kvalitní a bezpečný prostředek pro přepravu pacienta pod vrtulníkem na krátké vzdálenosti. Tento AirBag je klasifikován podle standardů NFPA a je navržen tak, aby splňoval náročné požadavky záchranných operací. Je možné jej používat jak s páteřní deskou, tak i bez ní, což zvyšuje jeho flexibilitu a univerzálnost.

AirBag je kompatibilní s většinou páteřních desek, pevných nosítek a vakuových dlah, což umožňuje snadnou integraci s existujícím záchranným vybavením. Je vybaven integrovanými opracovanými hliníkovými rychlosponami Cobra®, které jsou bezpečné a snadno nastavitelné, což urychluje proces nakládání a vykládání pacienta.

Pro rychlý přístup k pacientovi během operace disponuje CMC Helitack AirBag dvoustrannými přístupovými porty. Dále je vybaven nastavitelnou kapucí, která chrání obličej pacienta před vnějšími vlivy. Pod vrtulník se zavěšuje pomocí dvou ocelových D-kroužků. Vnitřní popruhy s Cobra Buckles® zajišťují pevné a bezpečné upevnění horní části pacienta.

AirBag disponuje třemi barevně odlišenými vnitřními popruhy s rychloupínacími přezkami, které usnadňují a zrychlují balení pacienta. Deset Hi-Viz podpůrných rukojetí je strategicky umístěno, aby pomáhalo při přenášení, polohování a nakládání pacienta. Bezpečnostní reflexní pruh po celé délce AirBagu odráží světlo a zajišťuje výraznou viditelnost v noci.

Dvě boční odkládací kapsy poskytují praktický úložný prostor pro drobné záchranné vybavení. Vnitřní a vnější tkanina AirBagu jsou snadno čistitelné, což usnadňuje jejich údržbu a zajišťuje dlouhou životnost produktu. Součástí výbavy je také rychle odnímatelný úložný vak, který umožňuje snadné a efektivní balení a přepravu AirBagu.

CMC Helitac AirBag je skvělým nástrojem pro profesionály, kteří se zabývají rychlou a bezpečnou přepravou pacientů pod vrtulníkem. Jeho kvalitní konstrukce a praktické funkce přispívají k úspěšnému průběhu záchranných operací i v nejnáročnějších podmínkách.

Parametry produktu CMC Helitack Airbag:
Barva: červeno/šedá
Hmotnost: 6,5 kg
Horizontální mez pevnosti: 26 kN
Vertikální mez pevnosti: 12 kN
Certifikace: NFPA 1983

Video: ukázka produktu CMC Helitack Airbag

Doplňkové parametry

Kategorie: Nosítka
Profese: Složky IZS, SDH, Hasič, Zdravotní záchranář
Typ vybavení: Nosítka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: