Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

CMC evakuační trojúhelník Helitack HotSeat

Kód: 724468
17 982 Kč / ks 14 861,16 Kč bez DPH
Na objednávku
Evakuační trojúhelník navržený pro rychlou záchranu helikoptérou. Umožňuje evakuaci dětí i dospělých.

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Každá objednávka nad 1500 Kč má dopravu zdarma.
Showroom
Showroom
Kamenná prodejna v Kolíně, ve které si můžete vyzkoušet vybavení na vlastní kůži.
Sami pracujeme ve výškách
Sami pracujeme ve výškách
Od roku 2007 se věnujeme arboristice a výškovým pracím. Vybavení, které prodáváme, sami používáme.
Jednoduché vrácení zboží
Jednoduché vrácení zboží
Vaše spokojenost je pro nás prioritou číslo jedna, a proto se případné reklamace snažíme vyřídit co nejrychleji a s maximální péčí.

Detailní popis produktu


HotSeat je inovativní evakuační záchranný trojúhelník, který je speciálně navržen pro rychlou přepravu osob vrtulníkem. Jeho hlavním cílem je urychlit záchranné akce a zajištění pacienta ve stabilní poloze v polosedě, aniž by bylo nutné pacienta navlékat do klasického postroje.

Jednou z hlavních předností HotSeatu je jeho variabilita a schopnost bezpečně evakuovat jak dospělé osoby, tak i děti nebo osoby větších rozměrů až do váhy 227 kg. HotSeat je vyroben z odolného nylonu 1000 denier, což mu zajišťuje dlouhou životnost i při náročných podmínkách.

Evakuační postroj je vybaven rychloupínacími přezkami Cobra, které umožňují snadné a rychlé zapnutí bezpečnostního systému pro děti. HI-VIZ rukojeti na vnější straně postroje poskytují záchranářům pákový efekt a zvětšují kontrolu při manipulaci s pacientem během nakládání a vykládání. Další rukojeti jsou umístěny tak, aby pomáhaly držet pacienta ve vzpřímené poloze těla.

Postroj je vybaven upevňovacími smyčkami s popiskem, které nabízejí záchranářům několik možností ovládání a umožňují přizpůsobit postroj specifickým potřebám záchranné akce. Rukojeti jsou navíc vyztuženy, což zvyšuje jejich pevnost a odolnost. Systém zapínání je zjednodušený, aby se zabránilo nechtěnému utažení postroje na pacienta.

CMC Helitack HotSeat je vybaven reflexními prvky, které odrážejí světlo a poskytují lepší viditelnost i za špatných světelných podmínek. Kromě toho je součástí výbavy odnímatelný úložný kompresní vak, který slouží při rozbalení jako praktický vak na potřebný materiál, například přilbu pro pacienta nebo další bezpečnostní pomůcky.

Je důležité poznamenat, že HotSeat není určen pro pacienty s poraněním páteře nebo zraněními, která vyžadují evakuaci v nosítkách.

Parametry produktu CMC Helitack HotSeat:
Barva: červeno/černá
Hmotnost: 2,1 kg
Nosnost: 227 kg
Rozměr ve sbaleném stavu: 48x24 cm
Certifikace: NFPA, ANSI Z359.12-2009 & CSA Z259.12-16

Video: ukázka produktu CMC evakuační trojúhelník Helitack HotSeat

Doplňkové parametry

Kategorie: Evakuační postroje
Profese: Práce ve výškách
Typ vybavení: Evakuační postroje

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: