Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nový model stromolezeckých bot Arbpro Clip’n Step EZloop již v nabídce

Lehké, odolné, pohodlné, spolehlivé.

Lehké, odolné, pohodlné, spolehlivé. 


Seznamte se s inovativním modelem oblíbených lezeckých bot Arbpro Clip’n Step, jejichž následovníky jsou boty Arbpro Clip’n Step EZloop. 

Lezecké boty Arbpro Clip’n Step EZloop jsou vylepšeny inovativní věcičkou, kterou je připevňovací smyčka EZloop v místě nártu. Tato smyčka se připevní k tomu určeným poutkům dvěma šroubky "na dvojato", čímž vznikne pevná opora přímo na botě k připojení karabiny s kolenním výstupovým blokantem. To znamená, že není nutné používat stupačku k blokantu. Pozor: smyčka nepatří do OOPP!


Boty jsou dále vybaveny systémem Vibram® "Pepe", který se skládá z vysoce technické a inovativní podrážky. Ta dělá tyto boty lehčí, a to s maximálním pohodlím a přilnavostí při lezení. Podrážka je zároveň samočistící. Polotuhá mezipodešev nabízí dobrý kompromis opory a flexibility. Měkké polstrování kolem kotníků poskytuje pohodlí ve všech směrech pohybu. Díky materiálu Condura jsou boty kolem kotníku velmi odolné vůči oděru a nečistotám.

Lezecké boty Arbpro Clip’n Step EZloop jsou dostupné ve velikosti 38 až 46 a jsou určeny speciálně pro stromolezce a arboristy.



Boty Arbpro Clip’n Step EZloop vřele doporučujeme všem stromolezcům a arboristům pro svou pohodlnost, odolnost, ale zejména pro absenci používání stupačky ke kolennímu blokantu. Výstup tak je snadnější, efektivnější a příjemnější. Přijďte si boty omrknout do naší prodejny v Kolíně! 

Arbpro lezecké boty Clip’n Step Ezloop