Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Neprořezné kalhoty = bezpečné kácení + ochrana zdraví

Kvalita, komfort nošení, vysoká odolnost, dlouhá životnost.

Kvalita, komfort nošení, vysoká odolnost, dlouhá životnost. 


Období kácení stromů je v plném proudu a my se ptáme vás arboristů a lesáků, zda při práci s motorovou pilou myslíte i na ochranu svého zdraví? Víte, že nejvhodnějším oblečením pro vaši práci, je neprořezné oblečení vyrobené ze speciálně odolných materiálů, které je schopno zabránit fatálnímu zranění? Tkanina použitá na výrobu neprořezných materiálů působí totiž tak, že pokud se dostane do kontaktu s řetězem motorové pily, dojde k jejímu namotání na řetěz a následnému zabrzdění pily.

Proto jsme se pro vás rozhodli tzv. "vypíchnout" z naší nabídky arboristického oblečení neprořezné kalhoty, které se osvědčily u našich zákazníků a patří mezi nejoblíbenější.



↓↓↓ Tyto dvoje neprořezné kalhoty doporučujeme
zejména těm, kteří pracují
s motorovkou téměř každý den. ↓↓↓


Sip Protection 1SBW neprořezné kalhoty Forrest W-Air

Prvními z nich jsou kalhoty v oranžové hi-viz barvě, které jsou speciálně vyvinuty pro arboristické a lesnické práce. Jedná se o nejprodávanější neprořezné kalhoty u nás, Sip Protection 1SBW Forrest W-Air, které vedou nejen svým provedením, ale zejména padnoucím střihem s propracovaným pasem! Tyto kalhoty nabízíme v sedmi velikostech a je možné si je objednat i v prodloužené nebo zkrácené délce.



Arbpro neprořezné kalhoty Climbtech Gamma

Druhými nejoblíbenějšími neprořeznými kalhotami jsou pro svou pohodlnost Arbpro Climbtech Gamma, které nabízíme v červené a černé barvě. Tyto skvělé neprořezy nejenže chrání proti pořezání, ale jsou vysoce odolné proti špíně, oděrkám, zároveň jsou velmi pohodlné, netlačí a jsou prodloužené. Navíc jsou vyrobené z kvalitní švýcarské tkaniny Schoeller Keprotec. Kalhoty nabízíme ve čtyřech velikostech.



Sip Protection neprořezné kalhoty 1XSP

Pro ty, kteří pracují s pilou příležitostně, doporučujeme cenově dostupnější model neprořezných kalhot, a to Sip Protection 1XSP. Tyto kalhoty mají výztuž na přední straně, která zaručuje vysokou odolnost proti oděru. Použitý materiál Freedom2 je voděodpudivý, odolný, flexibilní, a proto umožňuje volnost pohybu. Tyto kalhoty nabízíme v červené barvě a sedmi velikostech.



Investujte tedy do výrobků, které zaručují ochranu vašeho zdraví. 

Na našem e-shopu naleznete také
              neprořezné bundy,
              neprořezné boty,
              neprořezné rukavice a
              nátepníky