Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové celotělové postroje SKYPRO již v nabídce

Spolehlivé, kvalitní, pohodlné, bezpečné a za příznivou cenu.

Spolehlivé, kvalitní, pohodlné, bezpečné a za příznivou cenu. 


Nově do naší nabídky zařazujeme celotělové pracovní postroje české značky SKYPRO Jedná se o mladou dynamickou společnost, která při výrobě osobních ochranných pracovních prostředků vychází z letitých zkušeností v oboru. Všechny výrobky z dílny SKYPRO procházejí velmi přísnou kontrolou a testováním. 

Nejdříve představíme základní modely celotělových postrojů SKYPRO, které jsou cenově nejdostupnější. Jsou vhodné pro výškové pracovníky pro bezpečné jištění proti pádu z úrovně pracoviště nebo pro bezpečný a spolehlivý výstup a sestup. Všech pět těchto celotělových zachycovacích postrojů je vyráběno v univerzální velikosti.



SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP 110 PLASTIC

Zachycovací postroj SKYPRO SP 110 PLASTIC má pouze zadní připojovací bod. Jeho výhodou je nízká hmotnost a velmi příznivá cena. Hrudní popruh tohoto postoje je řešen tak, že je možné ho nastavit podle výšky uživatele. Postroj je vybaven třemi ocelovými a dvěma plastovými sponami. Postroj je vhodný zejména pro jištění proti pádu z úrovně pracoviště

SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP 111

Tento postroj má také pouze zadní připojovací bod. Opět je velmi lehký, ale navíc má oproti předešlému modelu nastavitelné ramenní a stehenní popruhy. Postroj je vybaven pěti ocelovými a dvěma plastovými sponami. Postroj je vhodný zejména pro jištění proti pádu z úrovně pracoviště.

SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP 100

Třetím, cenově příznivým celotělovým postrojem, je SKYPRO SP 100, který má přední i zadní připojovací bod. Dále má nastavitelné ramenní a stehenní popruhy a je vybaven pěti ocelovými sponami. Tento celotělák je vhodný nejen pro jištění proti pádu z úrovně pracoviště, ale také pro výstup a sestup.



SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP 100 QRB

Pokud upřednostňujete u postroje rychlospony, díky kterým se do něj rychleji obléknete, můžete zvolit model SKYPRO SP 100 QRB, který je vybaven předním i zadním připojovacím bodem, dvěma ocelovými sponami a třemi rychlosponami QRB. Je vhodný nejen pro jištění proti pádu z úrovně pracoviště, ale také pro výstup a sestup.

SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP 111 QRB

Nebo model SKYPRO SP 111 QBR, který má pouze zadní připojovací bod, dále je vybaven dvěma ocelovými sponami a třemi rychlosponami QRB. Tento postroj je určen zejména pro jištění proti pádu z úrovně pracoviště.



Pro uživatele, kteří potřebují pracovat ve visu, nabízíme tyto tři modely celotělových postrojů SKYPRO. Všechny jsou k dostání ve ve velikosti M, L, XL a XXL.

SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP WORK

Prvním z nich je SKYPRO SP WORK s předním i zadním připojovacím bodem, který je vybaven nastavitelnými ramenními a stehenními popruhy. Pro práci ve visu je v pase vybaven dvěma ocelovými D-kroužky. Dále má šest ocelových spon.

SKYPRO celotělový zachycovací
postroj SP WORK QRB

Druhým je pracovní postroj SKYPRO SP WORK QRB s předním i zadním připojovacím bodem, nastavitelnými ramenními a stehenními popruhy a čtyřmi rychlosponami QRB. Pro práci ve visu je také v pase vybaven dvěma ocelovými D-kroužky.

SKYPRO celotělový zachycovací postroj
SP WORK PRO QRB

Posledním postrojem je SKYPRO SP WORK PRO QBR. Ten disponuje předním i zadním připojovacím bodem, nastavitelnými ramenními a stehenními popruhy, které jsou navíc polstrované a čtyřmi rychlosponami QRB. Nechybí mu samozřejmě dva ocelové D-kroužky.


SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP 111

SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP 100

SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP 100 QRB

SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP 111 QRB

SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP WORK

SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP WORK QRB

SKYPRO celotělový zachycovací postroj SP WORK PRO QRB