Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové transportní vaky a batohy od Singáče již v prodeji

Transportní vaky a batohy značky Singing Rock jsou určeny zejména pro záchranáře, jeskyňáře a výškové pracovníky.

Do naší nabídky jsme zařadili nové, pevné a spolehliví transportní vaky a batohy značky Singing Rock, které jsou určeny zejména pro záchranáře, jeskyňáře a výškové pracovníky. Podívejte se na ně. 


Singing Rock batoh Gear Bag

Transportní vak Singing Rock Gear Bag o objemu 35 litrů je již stálicí na trhu, nyní k němu přibyl bratříček o objemu 50l, který je vhodný zejména pro speleologii a práce ve výškách. Tento vak spolehlivě ochrání vybavení před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Ve víku tohoto vaku je průhledná kapsa určená na doklady a dokumenty do velikosti formátu A4. Madlo, které je na spodní straně vaku, usnadňuje vysypávání obsahu. Vak je vyrobený z vysoce pevnostního a vodě nepropustného materiálu, je oděru odolný a omyvatelný. Má minimální počet švů, což zaručuje jeho vysokou životnost. Nejnamáhavější švy jsou nahrazeny vysokofrekvenčním svařováním. Vak je dostupný v červené, černé a žluté barvě.



Singing Rock batohy Dry Bag

Jako druhou novinku představujeme transportní batoh Singing Rock Dry Bag, který je určen pro úplnou vodotěsnou ochranu vybavení! Tento batoh má odnímatelné polstrované ramenní popruhy, klasický rolovací systém s přídavnou lištou, pojistné kroužky proti nechtěnému otevření spony uzávěru a vodě kovový D-kroužek pro bezpečné uchycení vaku. Batoh je vyroben z omyvatelného materiálu Plastel®, který je extra odolný proti oděru a UV záření. Batoh Singing Rock Dry Bag nabízíme o objemu 40l ve žluté barvě nebo černý batoh o objemu 60l.



Singing Rock vak Evaq Bag 30l

Zajímavým výrobkem je skladovací vak Singing Rock Evaq Bag o objemu 30l. Jedná se o vak, který je určen pro dlouhodobé skladování záchranářského i pracovního vybavení. Je vyroben z voděodolného a omyvatelného materiálu, má průhlednou vnější kapsu na zip, která je určená pro dokumenty ve formátu A4. Vak disponuje nastavitelnými ramenními popruhy, dále pak rychlým stahovacím zavíráním a otevíráním s odolnou plastovou pojistkou. Vak nabízíme v červené barvě.



Singing Rock batoh Canyon Bag 30l

Poslední specialitkou v naší nabídce je odolný batoh pro ty, kteří jsou nadšení do canyoningu nebo speleologie. Jedná se o batoh Singing Rock Canyon Bag o objemu 30l, který poskytuje vysoký komfort při nošení a vynikající odvod vody díky otvorům ve spodní a boční části. Batoh má rychlé otevírání a zavírání, odolné zapínání, polstrované ramenní popruhy a výškově i délkově nastavitelný hrudní popruh pro pohodlné nošení. Na ramenních popruzích jsou odepínatelné přezky pro případ nouzového odepnutí. Batoh má dále dvě boční tvarované rukojeti, jednu rukojeť na zádové straně, vnitřní síťovanou kapsu a dva kovové D-kroužky pro upevnění konců lana. Vnitřní kapsa má zpevněnou plastovou výztuhu, kterou lze použít jako nouzovou fixaci zlomenin. Pro zvýšenou viditelnost má reflexní pruhy a pro zvýšení životnosti výztuhu. Batoh nabízíme ve žluto-černé barvě.


Singing Rock batoh GEAR BAG

Singing Rock batoh DRY BAG 40l

Singing Rock batoh DRY BAG 60l

Singing Rock vak EVAQ BAG 30l

Singing Rock batoh CANYON BAG 30l