Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Zimní arboristická konference

27. - 28.2. v Praze s titulem "Wood Wide Web - stromy jako ekosystém".

Wood Wide Web - Stromy jako ekosystém


Tradiční arboristické setkání se koná i letos, a to ve čtvrtek a pátek 27. - 28. února v Praze, na České zemědělské univerzitě. Letošní arboristická konference s titulem "Wood Wide Web - Stromy jako ekosystém" je určena správcům zeleně, odborníkům státní správy a praktikujícím arboristům. Téma konference zahrnuje informace o celé řadě aktuálně probíhajících programů, výzkumných úkolů a praktických poznatků v oblasti péče o dřeviny.

Konferenci pořádá Arboristická Akademie (ZO Českého svazu ochránců přírody) ve spolupráci s Fakultou lesnickou a dřevařskou České zemědělské univerzity v Praze

Dvoudenní program je nabitý odbornými přednáškami rozdělenými do tematických bloků (Stromy a houby, Stromy a lidé, Stromy a technologie, Stromy a půda). Kromě toho se účastníci můžou těšit i na populární workshopy (Arboristická fytopatologie, Certifikace v arboristice, novinky v softwarových nástrojích pro praktické arboristy a Nové technologie ve stromolezení). V neposlední řadě se počítá i se společenským večerem s rautem. 

Více informací o programu, časovém harmonogramu, detaily o místě a zejména možnost zakoupení vstupenek naleznete na stránkách pořadatele zde.