Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Laserové ukazovátko jako součást výbavy nejen arboristy

Malé, lehké, skladné, výkonné a užitečné.

Laserové ukazovátko se v poslední době stalo velice oblíbenou pomůckou těch, kteří prezentují své poznatky při pracovních nebo vzdělávacích přednáškách. Své využití nachází tedy v kancelářích, školách, na cestách, v terénu, ale také jen tak pro zábavu nebo při pozorování noční oblohy.

Laserové ukazovátko má viditelný světelný paprsek, a to i za denního světla. Při prezentacích tedy není nutné zastínit a je možné ho používat i venku v terénu. Tím se tedy stává neocenitelným pomocníkem i arboristů např. pro určení kotevního bodu, při ukazování jednotlivých úkonů, které bude ve stromě provádět, při zhodnocování stavu stromu, při ořezech nebo při výuce arboristiky. Dále je vhodné pro ty pracovníky, kteří se věnují kontrolám arboristických prací.

Důležité upozornění! Laserem se NESMÍ svítit do očí, a to ani z dálky! Je to vysoce nebezpečné, hrozí trvalé poranění očí!!! Prodejné pouze od 18 let!



A jaká laserová ukazovátka vám z naší nabídky doporučujeme?

Cenově dostupné je laserové ukazovátko Classic s výkonem <100mW, které je schopno svítit na velké vzdálenosti i za bílého dne. V noci se jeho dosvit zvýší mnohonásobně, až na několik kilometrů.

Dalším je robustní laser Jedi Sword výkonem do 1000mW. Toto laserové ukazovátko disponuje dosvitem 12km a více.