Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Kladková smršť od Petzla

Kompaktnost pro snadnou manipulaci s břemeny.

Kompaktnost pro snadnou manipulaci s břemeny.


Představujeme čtyři nové kompaktní kladky značky PETZL pro rok 2022, které jsou zejména určeny pro jednoduchou a efektivní manipulaci s břemeny. Díky těmto novým kladkám docílíte profesionální práce, a to s minimální námahou.


PETZL kladka REEVE

Tato kladka kombinuje dvě kladky a kotevní desku. Kladka je kompaktním řešením navrženým pro zjednodušení nastavení záchranných systémů na napnutých lanech. Díky její konstrukci se snižuje počet karabin a celková výška systému. Dvě kladky velkého průměru uložené na zapouzdřených kuličkových ložiscích, zajišťují vynikající účinnost při pohybu. Integrovaný blokant umožňuje přímé připojení lan, smyc nebo karabin a jejich lepší uspořádání.



PETZL kladka SPIN S1

Novinka, kterou nabízíme hned ve dvou barvách – žluto/černé nebo v černé. Jedná se o kompaktní kladku s obratlíkem, kterou lze otevřít i po připevnění ke kotvícímu bodu. Je ideálním řešením pro sestavování kladkostrojů, systémů přesměrování nebo přelanění. Otevírání boku kladky je rychlé a snadno použitelné. Bezpečnost zvyšuje červený indikátor značící nedovření kladky. Otočný závěs, obratlík, je možné spojit karabinou, lanem nebo smycí. Díky němu se kladka otáčí podle orientace zatížení a usnadňuje tak manipulaci s břemeny. Jedná se o kladku s nízkou hmotností, kterou lze využít i při technické záchraně. Zapouzdřená kuličková ložiska zaručují její vysokou účinnost.



 PETZL kladka SPIN S1 OPEN 

Opět se jedná o kladku s obratlíkem, kterou lze otevřít i po připevnění ke kotvícímu bodu. I tato kladka je ideální pro sestavování kladkostrojů, systémů přesměrování nebo přelanění.  Kladka má stejné parametry jako kladka PETZL SPIN S1, ale bonusem navíc je u kladky PETZL SPIN S1 OPEN možnost rozebrat její závěs.



PETZL kladka TWIN RELEASE

Jedná se o dvojitou kladku s brzdou, tato kladka je vhodná k sestavení kladkostrojů a tažných systémů zejména do stísněných prostor nebo pro technickou záchranu. Na otevíratelné straně kladky je integrovaná brzda. Brždění dodatečně pomáhá jednosměrně otáčivá fazetová kladka, která zvyšuje kontrolu při spouštění těžkých břemen. Dvě kladky umožňují dosáhnout vynikající účinnosti tažení až 95 %. Manipulaci s břemeny usnadňuje obratlík, který lze napřímo připojit na karabinu, lano nebo smyci.



Pokud zvažujete nákup některé z těchto nových kladek značky PETZL, můžete si ji již nyní předobjednat na našem e-shopu. Všechny tyto kladky budou k prodeji od května 2022!

PETZL kladka REEVE

PETZL kladka SPIN S1

PETZL kladka SPIN S1 černá

PETZL kladka SPIN S1 OPEN

PETZL kladka TWIN RELEASE