Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Zveme vás na konferenci Strom pro život - život pro strom!

22. ročník arboristické konference tentokrát na téma "Limity" se koná 14. - 15. 9. v Hradci Králové

22. ročník arboristické konference tentokrát na téma "Limity" se koná 14. - 15. 9. v Hradci Králové


Národní konference arboristiky patří mezi nejvýznamnější události roku pořádané Společností pro zahradní a krajinářskou tvorbu, SZKT. Jedná se o dvoudenní akci, konanou v termínu od 14. do 15. 9., které se pravidelně zúčastní kolem 250 odborníků z celé ČR. Letošní 22. ročník konference se uskuteční v Hradci Králové a jejím tématem budou LIMITY.

Konference se bude zabývat důležitými otázkami, například, jaká jsou omezení při přesazování vysokých stromů či jaké jsou nejčastější příčiny úhynu nově vysazených stromů. Nedílnou součástí přednášek jsou také sekce pro stromolezce, kde se dozvíte, jaká jsou zdravotní omezení pro stromolezce nebo jak zastavit masivní krvácení u stromolezců. Na konferenci se tedy obohatíte o spousty důležitých informací z oboru arboristiky. Konference je určená širokému spektru odborné veřejnosti, včetně pracovníků státní správy, samosprávy v oblasti ochrany životního prostředí a zeleně, projektantů, krajinářských architektů, realizátorů a stromolezců.

Odbornou garanci konference zajišťuje Sekce péče o dřeviny - ISA. Garantem stromolezeckého programu jsou Ing. Pavel Wágner a Ing. Marek Žďárský, což zaručuje opravdu kvalitní obsah přednášek. Garantem arboristické části jsou Michal Braunč a Ing. Jiří Rozsypálek.



Pokud máte zájem se konference zúčastnit, přihlaste se nejlépe do 25. 8. 2023, skrze tento odkaz.

Na výše zmíněném odkaze naleznete také kompletní informace o programu, možnostech ubytování a stravování.


Worksafety bude také na místě!

První den přednášek, tedy ve čtvrtek v čase 13:30 nás můžete navštívit v druhém bloku přednášek, kde budou mít Petr Ledvina a Jakub Fanta přednášku a názornou ukázku na téma nám nejbližší: Lanová technika, kladkové systémy a jejich využití při ošetřování a kácení stromů. 

Těšíme se na Vás!