Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Novinka! Zahradní technika ECHO u nás v prodeji

Nově jsme zařadili do sortimentu fukary, řetězové pily a jejich příslušenství od kvalitního japonského výrobce ECHO Japan.

Nově jsme zařadili do sortimentu fukary, řetězové pily a jejich příslušenství od kvalitního japonského výrobce ECHO Japan.


ECHO = kvalita a preciznost

Japonská firma YAMABIKO je třetím největším světovým výrobcem motorového ručního nářadí. Specializuje se na inovace a vývoj motorů s nízkými emisemi dle přísných standardů. Založena v roce 2008 fúzí Kioritz Corporation a Shindaiwa Corporation, nabízí značky ECHO a SHINDAIWA špičkovou kvalitu a patří k historickým lídrům v odvětví. Jejich výrobky jsou známé pro inovativní řešení, výkon a spolehlivost. Společnost YAMABIKO dbá i na životní prostředí a ECHO nabízí vysoce kvalitní, lehké a uživatelsky přívětivé produkty pro různé účely od domácností až po profesionály. Charakteristické rysy zahrnují flexibilitu, komfort, univerzálnost a trvanlivost.



Vybrali jsme pro vás tři TOP pily, které jsou lehké a vhodné pro arboristiku


ECHO řetězová pila DCS-2500T C

ECHO řetězová pila DCS-2500T C představuje vrcholnou inovaci v oblasti motorových pil, nesoucí v sobě revoluční kombinaci výkonu a lehkosti. Tato modelová řada nabízí výkon srovnatelný s benzínovými pilami, jako je například ECHO CS-2511TES, které disponují 1,1 kW výkonem. Co dělá tuto pilu opravdu ohromující je fakt, že dosahuje tohoto výkonu i při nízké hmotnosti. S hmotností 3,1 kg včetně akumulátoru, řetězu, lišty a oleje, se jedná o jedu z nejlehčích aku motorových pil na trhu. Srdcem této pily je bezkartáčový motor, který nejenže nabízí vysoký výkon, ale zároveň zajišťuje snadnou údržbu a tichý chod. Výrobce si dal záležet na optimálním vyvážení pily a zvolil kompatibilitu s 2,5 Ah akumulátorem ECHO LBP-50-150. To nejen dodává pile lehkost, ale také optimální vyvážení, což se projevuje zejména při delším používání. S tímto akumulátorem může pila pracovat až 30 minut při plném zatížením. 

Podrobné technické parametry ECHO řetězové pily DCS-2500T C jsou více než standardní. S napětím 50,4 V, lištou ECHO o délce 25 cm a bezkartáčovým motorem nabízí tato pila výkon a spolehlivost v jednom balení. S rychlostí řetězu dosahující až 19 m/s a inovativními řešeními proti vibracím a hluku je tato pila skvělým pomocníkem pro náročné úkoly.



ECHO řetězová pila CS-2511TES C

ECHO řetězová pila CS-2511TES C přináší revoluční pokrok v kategorii jednoručních pil. S přiloženou carvingovou lištou v základním provedení, tato pila ztělesňuje stroj pro precizní práci. Představuje „nejlehčí pilu na světě", která však nijak nesnižuje svůj úžasný výkon 1,1 kW / 1,52 HP. Tato pila zaručuje ještě ostřejší a rychlejší řezy, díky své technologické vyspělosti. Důraz je kladen na ergonomii a komfort uživatele. Pila disponuje funkcemi, které zajišťují maximální spolehlivost a životnost stroje. K těmto funkcím patří odlehčený start, boční napínání řetězu, a systém G-FORCE pro účinné odstraňování nečistot. Dále je možné upravovat dávkování maziva řetězu, což umožňuje optimální provozní podmínky. Uzávěrový asistent usnadňuje přístup k nádrži paliva, širší hrdlo nádrže usnadňuje doplňování paliva a oleje, a výklopné poutko usnadňuje manipulaci s pilou. V souladu s těmito inovacemi pila splňuje limity emisí druhého stupně, čímž přispívá k ekologičtějšímu provozu.

Technické parametry ECHO řetězové pily CS-2511TES C jsou zárukou kvalitního a přesného výkonu. S obsahem motoru 25 cm³, výkonem 1,1 kW / 1,50 HP a carvingovou lištou o délce 25 cm, tato pila je nezbytným nástrojem pro precizní řezy a modelování. S palivovou nádrží o kapacitě 190 ml a nádrží na olej pro mazání řetězu o kapacitě 140 ml, pila je dostatečně vybavena na dlouhodobou práci. Při doporučené maximální rychlosti seřezáváním 12 700 otáček za minutu a doporučených otáčkách naprázdno 3200 (2800–3600) otáček za minutu je tato pila připravena na různorodé úkoly.



ECHO řetězová pila CS-280TES

Jako poslední novinku, kterou doporučuje je ECHO řetězová pila CS-280TES, která představuje vynikající profesionální vyvětvovací nástroj, který navazuje na úspěch jedné z nejprodávanějších pil všech dob, modelu CS-260TES. Nový model se vyznačuje zvýšeným výkonem z 0,86 na 1,04 kW, a to při překvapivě malém nárůstu hmotnosti o pouhých 0,1 kg. Toto zlepšení umožňuje o 9 % vyšší řezný výkon, poskytující dostatečnou rezervu síly pro náročné úkoly. Kromě toho jsou zde integrovány technologie pro redukci vibrací a systém G-FORCE pro účinné čištění vzduchového filtru, které jsou snadno dostupné bez nutnosti použití nářadí. Madlo je navrženo tak, aby umožňovalo pohodlnou manipulaci v různých polohách a rozpětích. Palivová pumpička je strategicky umístěna blízko karburátoru, což zvyšuje efektivitu nasávání paliva. Výsledkem je pilový stroj, který dosahuje špičkových výkonů a komfortu ve své kategorii.

Technické parametry ECHO řetězové pily CS-280TES ukazují na její výkonnost a spolehlivost. S obsahem motoru 26,9 cm³, výkonem 1,04 kW / 1,41 HP a lištou o délce 25 cm, tato pila zvládne různorodé úkoly s precizním výkonem. S palivovou nádrží o kapacitě 240 ml a nádrží na olej pro mazání řetězu o kapacitě 160 ml je připravena na dlouhodobou práci. Další důležité informace zahrnují například doporučenou maximální rychlost řezání 13 000 otáček za minutu, doporučené otáčky chodu naprázdno 3200 otáček za minutu, akustický tlak 99,3 dB(A), a měrnou spotřebu paliva při maximálním výkonu motoru 460 g/(kW/h). Vibrace jsou minimalizovány na hodnotu 4,5 m/s² u přední rukojeti a 4,7 m/s² u zadní rukojeti, což přispívá k uživatelskému komfortu během práce s pilou.



Všechny řetězové pily jak benzínové, tak s akumulátorem naleznete nově v této kategorii. Samozřejmě nechybí ani nabídka doporučeného příslušenství. 

Co více, pokud vás zaujala technika ECHO, můžeme vám nabídnout i fukary na listí.

ECHO řetězová pila DCS-2500T

ECHO řetězová pila DCS-2500T C

ECHO řetězová pila DCS-1600

ECHO řetězová pila CS-280TES

ECHO řetězová pila CS-362TES

ECHO řetězová pila CS-2511TES

ECHO fukar na listí DPB-600

ECHO fukar na listí DPB-2600

ECHO akumulátor 2,5 Ah LBP-50-150

ECHO akumulátor 5 Ah LBP-50-250

ECHO nabíječka LCJQ-560

ECHO rychlonabíječka LCJU-560

ECHO řetězová pila CS-2511TES C

ECHO olej na lištu a řetěz BAR & CHAIN

ECHO olej pro 2T motory POWER BLEND X

ECHO plochý pilník 6"

ECHO rukojeť pilníku

ECHO kombinovaný kanystr 6+2,5 l

ECHO kulatý pilník

ECHO plastový klín hladký

ECHO plastový klín vroubkovaný