Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Bezpečnost na prvním místě, aneb worksafety.cz na cestě za novinkami na veletrh A+A!

Od 24. do 27. října se koná mezinárodní veletrh A+A v Düsseldorfu, který se zaměřuje na bezpečnost a ochranu při práci, a my budeme samozřejmě u toho!

Od 24. do 27. října se koná mezinárodní veletrh A+A v Düsseldorfu, který se zaměřuje na bezpečnost a ochranu při práci, a my budeme samozřejmě u toho!


Od 24. do 27. října se německý Düsseldorf stane epicentrem pro vše, co souvisí s bezpečností práce a ochranou zdraví při práci. Veletrh A+A je jedním z největších a nejvýznamnějších světových událostí v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci. Tato akce přitahuje tisíce odborníků, výrobců, konzultantů a všechny, které zajímá zlepšení pracovních podmínek a snižování rizik spojených s prací. Na veletrhu A+A jsou představovány nejnovější trendy, technologie a inovace týkající se bezpečnosti práce. Návštěvníci mohou objevovat nové produkty a řešení od výrobců ochranných prostředků, konzultačních společností a dalších odborníků na trhu.  Kromě výstavy se zde také konají konference, workshopy a semináře, které umožňují sdílet znalosti a zkušenosti v této nesporně důležité oblasti.

foto: Messe Düsseldorf/ctillmann



Ve worksafety.cz se rádi vzděláváme v oboru nám nejbližším a s radostí využijeme možnost navštívit tuto inspirativní událost. Proč je pro nás účast na veletrhu A+A tak důležitá?

Aktuální trendy a inovace: Vždy jsme toužili zůstat na špici v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci. Veletrh A+A je místem, kde se dozvíme o nejnovějších trendech a inovacích, které nám umožní lépe sloužit vám, našim zákazníkům.

Setkání s dodavateli a výrobci: A+A veletrh je vynikající příležitostí k setkání s našimi dodavateli a výrobci, jak z řad českých, tak z řad zahraničních vystavovatelů jako jsou: Singing Rock, Rock Empire, Lanex, PETZL, CAMP, Teufelberger a dalších. Tato osobní setkání nám umožňují upevnit vztahy a lépe porozumět novým produktům a službám, které nabízejí.

Inspirace a vzdělání: V rámci veletrhu A+A se konají různé akce a prezentace, které nám pomáhají rozšířit naše znalosti v oblasti bezpečnosti práce. Všichni se těšíme na to, že se vrátíme z Düsseldorfu s novými znalostmi, inspirací a dojmy, které budeme s chutí šířit dál. :-)

Pokud vás akce zaujala, a i vy byste se rádi zúčastnili, zde je odkaz na veletrh A+A a jejich oficiální facebookové stránky., kde se dozvíte potřebné informace.