Vážení zákazníci, ve středu 8. 5. máme jak na prodejně, tak e-shopu zavřeno! Vaše objednávky vyřídíme následující dny.Více informací.

Výškoví pracovníci zpozorněte!

Právě probíhá slevová akce na celotělový zachycovací postroj RidgeGear RGH5 SPEED Luminescent.

Právě probíhá slevová akce na celotělový zachycovací postroj RidgeGear RGH5 SPEED Luminescent.


Britská značka RidgeGear se zaměřuje na výrobu vybavení určeného zejména pro práce ve výškách. Společnost RidgeGear byla založena v roce 1998 a patří mezi přední výrobce OOPP ve Velké Británii. Všechny produkty této značky jsou vyvíjeny a vyráběny v Leeku ve Staffordshire, kde jsou rozsáhle testovány podle nejvyšších kritérií.

S výrobcem RidgeGear spolupracujeme již od roku 2020 a doposud jsme s vybavením naprosto spokojeni. Kvalita použitých materiálů je vynikající a používání při práci ve výškách je spolehlivé a velmi  pohodlné.



RidgeGear celotělový zachycovací postroj RGH5 SPEED Luminescent

Celotělový pracovní postroj RidgeGear RGH5 SPEED Luminescent je sice černý, ale je prošitý  fosforeskující a reflexní přízí, což zvyšuje maximální viditelnost uživatele za zhoršených světelných podmínek. Tento postroj je vybaven zadním i předním připojovacím bodem, rychloupínacími přezkami a záchranným upevňovacím bodem se zapínáním na háček a smyčku. Postroj je zejména vhodný pro jištění proti pádu, pro výstup a sestup a je také certifikován jako součást záchranných systémů. Co více, jeho životnost je 10 let od data výroby a k dispozici ve velikostech S/M/L, L/XL, XL/XXL, XXXL.

Objednávejte právě nyní s 20% slevou! Původní cena postroje je 2 240 Kč včetně DPH, současná cena 1 792 Kč včetně DPH. Akce probíhá do vyprodání zásob.


RidgeGear celotělový zachycovací postroj RGH5 SPEED Luminescent