Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Recenzujeme a hodnotíme naše výrobky a zboží

Ať už jste spokojeni či nesposkojeni, podělte se o svůj názor. Představuje pro nás důležitou informaci, díky které můžeme dále zlepšovat naše služby.

Slovo feedback, nebo-li zpětná vazba, se stalo důležitým pojmem internetového světa a dnešní doby vůbec, neboť na trhu existuje nepřeberné množství značek a modelů, ať už se to týká vybavení, oblečení, zkrátka čehokoli, co si umíte představit. Člověk může googlovat, vyhledávat, srovnávat a porovnávat, ale i tak si nemůže být jistý tím, co se dočte.

Zato recenze přímo od uživatelů jsou mnohem zajímavější zdroj zkušeností přímo s výrobkem. Je sice pravda, že když je někdo spokojen s produktem, neznamená to, že bude automatikcy vyhovovat i jinému člověku, ale i tak se po přečtení uživatelské recenze díváte na danou věc v jiném světle. Na Worksafety.cz se snažíme prodávat to nejlepší, proto sami testujeme a zkoušíme nejen nové produkty, ale i ty starší k nám dodané. Vážíme si slov našich zákazníků, jsme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu, samozřejmě, že hlavně tu pozitivní, ale vážíme si i negativních, protože i negativní názor je také názor a hlavně ne všechno vyhovuje všem, proto je dobré mít více úhlů pohledu, více zkušeností, které mohou následně silně ovlivnit i kvalitu výběru Vás zákazníků.

Na našem eshopu worksafety.cz můžete jednoduše vkládat své názory v rubrice "Hodnocení", kterou naleznete pod obrázkem každého produktu. Ohodnotit můžete slovně, nebo jen označením oblíbenosti pomocí hvězdiček. Několik zákazníků již naše výrobky komentovalo, ať už jedním slovem, větami či jen hvězdičkami. Odborné recenze či dokonce testování můžete vidět např. u slaňovací brzdy ISC D4 Descender, kterou testovali hasiči z jednotky RESCUE.

Tuto recenzi jsme pro svou odbornost a obsáhlost přidali do sekce "Dokumenty ke stažení". Klasickou recenzi nám sepsal Jirka Voda, mistr ČR ve stromolezení 2014, a to například na bundu Direct Alpine Cerro Torre. Další názory můžete vidět například u arboristického postroje Teufelberger TreeMotion, ferrata setu Singing Rock Packet Ferrata, či například u dětské sedačky LittleLife Cross Country S3.

Vážíme si Vašich názorů a budeme rádi, když se s námi podělíte o zkušenosti s našimi výrobky, s Vaším názorem na funkčnost, pohodlnost nebo třeba výdržnost. Pomožte nám, ale i jiným lidem při výběru či nákupu.

Předem díky!