Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

DMM novinky na worksafety.cz: Captain, Vault a Ultra O Durolock v exkluzivním předprodeji se slevou

Objednejte si horké novinky DMM a mějte je v lednu mezi prvními a navíc se slevou! Pozor, počet kusů je omezen.

Seznamte se s třemi DMM novinkami, které byly představeny v létě, a které si již teď si je můžete zakoupit v exkluzivní předprodejové akci se slevou 10%. Stačí si vybrat, kliknout, zaplatit a v lednu 2016 budete patřit k prvním novým majitelům. Pozor, za tyto ceny máme k dispozici pouze limitovaný počet kusů, proto neváhejte – rychlejší má přednost. A jaké konkrétní výrobky se v našem exkluzivním předprodeji nabízejí?


DMM karabina Ultra O Durolock

Spojením zámku Durolock a univerzální karabiny Ultra O vznikl skvělý pomocník každého arboristy nebo pracovníka ve výškách při složitějších pracích, kde by mohlo dojít k otevření jiných druhů zámků. Systém zámku Durolock, který byl navržen tak, aby znemožňoval náhodné otevření, vyžaduje čtyři různé akce k otevření karabiny. Oválný tvar umožňuje vícenásobné spojování a tělo předurčuje tuto karabinu pro centrální umístění pomůcek, kladek a prusíků.



DMM hák Captain

Inovativní nástroj pro moderní stromolezecké techniky byl speciálně navržen pro jednodušší a bazpečnější zajištění v koruně stromu při dolézání vzdálenějších větvení. Hák Captain má vysokou pevnost, otočný D-kroužek, který je za tepla kovaný a kompatibilní s textiliemi, odstraňuje torzní tření a skvěle spolupracuje s hákem, díky čemuž dochází k zajištění spolehlivého místa ve větvení. Nezbytná pomůcka pro všechny profesionály, kteří vyžadují dobrou stabilitu a kvalitní výrobek.



DMM Vault - karabina na motorovou pilu

Kováři z Walesu jsou zase napřed, o čemž by mohla povídat i nejedna anglická armáda. Oproti své konkurenci využili svých dokonalých znalostí kovu, díky čemuž vytvořili silnou, bezpečnou a snadno používatelnou karabinu nejen na motorovou pilu. Dvoudílná konstrukce umožňuje uživateli instalovat karabinu na postroj, pracovní vak, aj., zámkem pak zabraňuje náhodnému otevření karabiny, tudíž i ztrátě nebo poškození Vašeho vybavení, ale i nechtěnému zaseknutí karabiny do větvení či překážky. Materiál však snadno zavěsíte pouhým zatlačením na západku, a tak není problém s ním manipulovat ani přímo na stromě či jiné poloze. V prodeji s drátěným zámkem a automatickým zámkem, který má navíc pojistku zámku.



DMM je naší oblíbenou značkou, u které se nám líbí hlavě její postoj k inovacím a nekompromisní kvalita jejich výrobků. Každý nový produkt je výsledkem dlouhé cesty a spolupráce mezi inženýry, lezci, techniky a kováři a je důkladně otestován nejen v laboratoři, ale i v praxi a při každodenním používání. Můžete si tak být jisti, že nekupujete prototyp, ale již perfektvní výrobek, na který se můžete spolehnout a který Vám usnadní práci.

DMM karabina Ultra O Durolock

DMM hák Captain

DMM karabina na motorovou pilu Vault Wiregate

DMM karabina na motorovou pilu Vault Locking Gate