Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Gefa Plantasafe - profesionální ochrana kmene v prodeji na Worksafety.cz

Worksafety.cz představuje šikovného pomocníka, který ochrání kmen stromu proti mechanickému poškození. Připravte se na jaro i léto a myslete na zdraví stromů!

PLANTASAFE® OCHRANA KMENE

Myslíte při sečení trávy také na ochranu stromů? Pokud nikoliv, tak byste určitě měli, a pokud ano, tak vám přijde vhod právě ochrana kmene PLANTASAFE®. PLANTASAFE® spolehlivě ochrání strom před poškozením při sečení trávy, např. vyžínačem.

Výhody systému PLANTASAFE®:
- jednoduché umístění
- nenápadný vzhled
- odolnost vůči UV záření
- s ventilačními otvory
- atraktivní výhodné balení

Cenově výhodná standardní verze je již vytvarovaná pro snadné použití okolo kmene a je opatřená kruhovými ventilačními otvory v horních dvou třetinách. Ochrana kmene stromu proti mechanickému poškození na bázi kmene je účinná až do výšky 24cm. Instalace je velmi jednoduchá: pouze ji přitiskněte okolo kmene a je to hotovo. GEFA PLANTASAFE® Standard - ochrana kmene v hnědé barvě je vhodná pro stromy s obvodem kmene max. do 20 cm (měřeno ve výšce 1m).

Varianta GEFA PLANTASAFE® XL je rovněž nenápadně hnědá, snadno umístitelná, zato je vhodná i pro větší obvody stromů. Manžety se dodávají jako desky a uzavírají se pomocí zásuvných spojů. Již jedna deska ochrání stromy s obvodem kmene cca 35cm. Pro větší dřeviny se jednoduše vzájemně spojí dvě nebo více desek. 

GEFA PLANTASAFE® XL BIO má stejné technické vlastnosti, je však navíc biologicky odbouratelná a samotný základní materiál je certifikován podle normy DIN EN 13432. 


GEFA Plantasafe Standard - ochrana kmene - balení 50ks

GEFA Plantasafe XL - ochrana kmene - balení 50ks

GEFA Plantasafe XL BIO - ochrana kmene - 1ks

GEFA Plantasafe Standard - ochrana kmene - 1ks

GEFA Plantasafe XL - ochrana kmene - 1ks

GEFA Plantasafe XL BIO - ochrana kmene – balení 50ks