Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Ubrousky Big Wipes – čisté ruce za všech okolností

Vše o čisticích ubrouscích Big Wipes.

Vše o čisticích ubrouscích Big Wipes.


Možná si někteří z vás, co navštěvujete eshop worksafety.cz, povšimli výrazně žlutého banneru ve vrchní části stránky, která vás upozorňuje na ubrousky Big Wipes, a tak jsme se rozhodli, že vám tyto ubrousky trochu obšírněji představíme, abyste věděli doslova kam sáhnout, když si po náročnější práci potřebujete umýt nebo jiným způsobem očistit ruce. Uvidíte, že ubrousky Big Wipes představují skutečnou inovaci na poli jednorázových čisticích ubrousků, a že jejich použití je vhodné skutečně téměř kdekoliv.

Běžné i na silnější špínu

Ubrousky Big Wipes aktuálně nabízíme ve dvou provedeních a sice standardní ubrousky v tubě s černým uzávěrem a speciální dvouvrstvé v tubě s červeným uzávěrem. Dvouvrstvé ubrousky Big Wipes mají krom běžné hladké vrstvy i hrubou část, která velmi účinně čistí usazenou špínu či zbytky přilnavých materiálů z nejrůznějších povrchů. I z tohoto důvodu získaly tyto ubrousky typové označení "industrial", jelikož se jejich aplikace osvědčila speciálně v průmyslovém prostředí. A čeho vás vlastně tyto čistící ubrousky zbaví?

- Tmelů, laků, barev, smůly i běžné špíny, 
- olejových i nátěrových barev,
- olejů, tuků, maziv, parafínů,
- lepidel a zbytků lepicích hmot,
- silikonů a MS polymerů,
- pU pěn a lepidel,
- pryskyřic, smůly a nejrůznějších podobných látek.

Ubrousky Big Wipes jsou dermatologicky testované, a mají i antibakteriální funkci. Test prokázal 99% pravděpodobnost zničení bakterií MRSA, C.Dif, E-Coli 157, Salmonela, Listerie a Stafylokok. Big Wipes jsou tedy vhodné též ve zdravotnictví a jiných oborech, při kterých potřebujete nejen čisté, ale též vydesinfikované ruce.

Použití ubrousků Big Wipes

Ubrousky Big Wipes se hodí do celé škály lidských činností, a to nejen v rámci průmyslové výroby či řemeslných činností, kde je ovšem velmi oceníte, ale také na běžné domácí činnosti, práce na rekreačních chatách, na autech nebo třeba na táboření či stanování. Stačí jeden jednotlivý ubrousek a máte čistou i silně znečištěnou dlaň.

Níže se můžete podívat na video, na kterém názorně uvidíte, jak jsou ubrousky Big Wipes účinné:



Zapomeňte tedy na půlku balení běžných kapesníků potřebných na jedno otření zamaštěných rukou. Stačí vám jedna tuba uboursků Big Wipes po ruce a vždycky si budete vědět rady s jakýmkoliv znečištěním. Pořádáte zabíjačku? S Big Wipes si otřete ruce a můžete se okamžitě věnovat hygienické přípravě pokrmů. Máte špinavé ruce od natírání plotu nebo opravy vašeho automobilu? Big Wipes vyřeší bez problému obě tyto situace zcela ekologicky a s vysokou účinností. 

Big Wipes dezinfekční ubrousky INDUSTRIAL 80 černý - tuba

Big Wipes dezinfekční ubrousky INDUSTRIAL PLUS 80 červený - tuba

Big Wipes dezinfekční ubrousky INDUSTRIAL PLUS 20 červený - sáček