Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

18. června se koná 4. ročník Mistrovství Slovenska ve stromolezení

Zveme všechny arboristy, stromolezce a především závodníky, ale i širokou veřejnost třetí červnový víkend na Slovensko!

V sobotu 18. června se na Hradě Červený Kameň bude konat 4. Mistrovství Slovenska ve stromolezení. Zváni jsou všichni stromolezci, kteří by rádi poměřili své síly se závodníky nejen ze Slovenska, ČR, ale i okolních zemí. Závody se budou konat samozřejmě v přátelském duchu a atmosféře, ale zároveň podle všech pravidel ISA, tudíž výsledky budou mít oficiální platnost i v nadnárodních soutěžích.

Vyplněnou přihlášku, kterou naleznete v dokumentech ke stažení, je nutné poslat na ozstromolezci@gmail.com

Stále se ještě hledají pomocníci, kteří by měli čas a chuť podílet se na organizaci těchto závodů. Máte-li zájem, prosím kontaktujte pořadatele

Kromě závodů o Mistra Slovenské republiky ve stromolezení 2016 proběhne i soutěž ve vizuálním hodnocení stromů, k dispozici bude odborné poradenství v oboru arboristika, samozřejmě také lanové atrakce, slackline, občerstvení a v neposlední řadě po závodech večerní zábava. 

Program: 
pátek 17.6.: do 16:30 hodin bude probíhat kontrola materiálu účastníků,
sobota 18.6.: závody.

Startovné pro závodníky je 35 EUR při platbě předem (45 EUR při platbě na místě).

Pro více informací sledujte facebookové stránky veřejné skupiny STROMOLEZCI



Worksafety.cz je hrdým sponzorem těchto závodů, proto stánek a celý tým worksafety.cz nemůže na této akci chybět! Těšit se můžete na základní stromolezecké vybavení a novinky ze světa výšek ;-) 

Věříme, že si celé mistrovství užijeme, něco se naučíme a s Vámi všemi se setkáme jak na závodištích, tak i na doprovodných společenských akcích.

Vzhledem k tomu, že kapacita našeho stánku je omezená, prosíme naše slovenské zákazníky, aby si objednávky udělali předem klasicky přes eshop a do poznámky napsali "vzít na závody SK" ;-) 

Nashledanou na Slovensku!