Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Vyměnitelné výstelky pro přilby PETZL ALVEO a VERTEX

Používáte přilbu firmy PETZL ALVEO nebo VERTEX? Víte o tom, že se vyrábí vyměnitelné výstelky do těchto přileb? Přečtěte si náš příspěvek a dozvíte se víc.

Používáte přilbu firmy PETZL ALVEO nebo VERTEX? Víte o tom, že se vyrábí vyměnitelné
výstelky 
do těchto přileb? Přečtěte si náš příspěvek a dozvíte se víc.


Jistě znáte ten pocit nepříjemného tepla, který přichází, když pracujete v létě, ve vlhkém prostředí nebo prostě makáte, až z vás tzv. "leje". Pod přilbou máte orosené čelo a pot Vám stéká až k očím. Nebo cítíte mokré vlasy, pot Vám teče po krku a kolem uší. Jistě nám dáte za pravdu, že je tento pocit nepříjemný. Možná je pro Vás dobrým řešením použití multifunkčního šátku. Ano, jistě super věc, ale šátek, dle našeho názoru, je vhodný spíš do chladných dní. Máme pro Vás jiné řešení….:-)).

Víte o tom, že existují vyměnitelné výstelky do přileb, které jsou ideálním řešením právě při nadměrném pocení a dokáží skvěle absorbovat pot? Máte přilbu ALVEO nebo VERTEX značky PETZL? Super, právě Vám můžeme nabídnout tyto výstelky. Výstelky jsou pěnové, snadno vyměnitelné, jednoduše je vložíte do Vaší přilby a můžete je prát i v automatické pračce. V naší nabídce najdete dvě varianty těchto výstelek.


První z nich je PETZL Absorbční výstelka, která nabízí komfort absorpce potu a zlepšuje jeho odvětrávání. V balení naleznete dva kusy (silnější a slabší) a můžete ji prát v pračce. Tento typ výstelky vřele doporučujeme, speciálně do letních dnů. 



Druhou je PETZL Standardní výstelka, která je podobná té, která se dodává na přilbě. Snadno se udržuje, ale neabsorbuje tak dobře pot.



Tak co myslíte, není to konečně dobrý nápad pořídit si výstelku do přilby?

PETZL absorbční výstelka

PETZL standardní výstelka

PETZL pracovní přilba ALVEO BEST

PETZL ALVEO VENT pracovní přilba

PETZL průmyslová přilba VERTEX ST

PETZL pracovní přilba Vertex Best