Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Dny otevřených dveří v areálu Arboreta v Kostelci n. Č. Lesy

Zajímá Vás sbírka dřevin, která je zaměřena na lesnicky významné taxony mírného a boreálního pásu Severní polokoule? Přijeďte do Kostelce nad Černými Lesy.

Zajímá Vás sbírka dřevin, která je zaměřena na lesnicky významné taxony mírného
a boreálního pásu severní polokoule? Přijeďte do Kostelce nad Černými Lesy.


Společně s Lesnickou fakultou České zemědělské univerzity v Praze vás ve dnech 8. –  9. 10. 2016 zveme na dny otevřených dveří, které se konají v areálu Arboreta v Kostelci nad Černými Lesy

Arboretum je již několik let využíváno k praktické výuce dendrologie (nauka o stromech a dřevinách) a je tak "živou" učebnicí nejen pro studenty vysokých škol, arboristy, žáky základních a středních škol, ale také pro širokou veřejnost. 

Co zde uvidíte?
Máte jedinečnou příležitost vidět sbírku dřevin, která byla v průběhu několika let obohacována keři a okrasnými taxony mírného a boreálního pásu Severní polokoule. Dřeviny zde jsou uspořádány formou přírodního parku podle jejich ekologických nároků. K vidění jsou také unikátní kolekce rodových sbírek dřevin.

Každou celou hodinu je připravena prohlídka s průvodcem, který vám nabídne spoustu informací o této jedinečné sbírce dřevin a keřů. Vstupné je dobrovolné, parkování je zdarma přímo v areálu arboreta.

Využijte víkendový čas k návštěvě této zajímavé akce a nasajte vůni podzimní krásy… ;-)