Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Obáváte se pádu na zledovatělém nebo zasněženém povrchu? Pořiďte si nesmeky Ice Master značky Camp

Představujeme protiskluzové návleky na boty neboli nesmeky zabraňující uklouznutí.

Představujeme protiskluzové návleky na boty neboli nesmeky zabraňující uklouznutí.


Také máte rádi toulání zasněženou krajinou ať už ve vašem regionu nebo na horách? Rádi by jste si dopřáli bezpečnou, pohodlnou a jistou chůzi na sněhu nebo na uklouzaných a zledovatělých cestách? K tomuto účelu vám skvěle poslouží protiskluzové návleky neboli nesmeky Ice Master značky Camp.

Nesmeky Ice Master jsou určeny pro všechny věkové kategorie. Poskytnou vám důvěru stabilní chůze v zimním období jak v běžném životě, tak při práci, úklidu chodníku, procházce se psem a běhu. Jsou vhodné i pro pracovníky, kteří obsluhují lyžařské vleky nebo pro ty, kteří se starají o údržbu zimních ledových ploch. Nesmeky nejsou všeobecně vhodné pro použití v hlubokém sněhu a na zasněžených strmých kopcích, kde je potřeba použít mačky.

Nesmeky Camp Ice Master jsou k dispozici ve velikostech S, M, L, XL. Jejich použití je velice jednoduché. Nesmeky mají gumový úchyt, do kterého vsunete obuv. Úchyt pevně obejme obuv po celém jejím obvodu a přilne se k ní. Pro zajištění pevnějšího uchycení ještě slouží upínací pásek na suchý zip, který vede přes nárt nohy. A to je vlastně vše. Takto jednoduše nesmeky obujete a hroty na spodní části chodidla, které jsou mezi sebou zajištěny řetízky zaručí, že vaše chůze bude bezpečná.  Nesmeky Ice Master jsou dodávány spolu s pevným ochranným pouzdrem, který zaručí, že jejich ostré hroty nezničí batoh nebo jakékoliv vybavení v něm.

Tyto protiskluzové návleky vřele doporučujeme. Svědčí o tom zájem z řad našich zákazníků a jejich pozitivní ohlasy. 

Dopřejte si tedy i vy tuto skvělou vychytávku do zimního terénu. Určitě nebudete litovat. Přejeme hezké zimní putování!


CAMP mačky ICE MASTER

Climbing Technology nesmeky ICE TRACTION PLUS

Grivel nesmeky SPIDER