Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Půjčovna lezeckého vybavení na worksafety.cz

Jdete poprvé na ferraty a nemáte vlastní vybavení? Využijte naší půjčovny lezeckého materiálu.

Lákají vás vaši přátelé na ferraty? Zvažujete, že i vy byste rádi vyzkoušeli zajištěné cesty někde v horách? Nemáte ale své vybavení a nevíte, zda vás tato sportovní aktivita bude bavit? Rozmýšlíte, jestli se vám vůbec vyplatí nakupovat nové vybavení, když nevíte, zda vás ferraty "chytnou"? Máme pro vás řešení… ;-) 


Využijte naší půjčovny lezeckého vybavení

určené pro dospělé i děti.


V půjčovně worksafety.cz naleznete ferratové sety, ale i jednotlivé kousky vybavení, jako je přilba, sedací úvazek či tlumič pádu. Veškeré vybavení je v souladu s nejnovějšími bezpečnostními trendy, legislativními požadavky a v neposlední řadě v perfektním stavu.

Pro vaše pohodlí a jednoduchou manipulaci s ferratovým vybavením jsme vybrali takové výrobky, které se velice snadno ovládají a zvládnou je i úplní začátečníci. Není se tedy čeho obávat. Samozřejmostí je, že veškeré vybavení je zrevidované v souladu s legislativou.


Dospělákům můžeme nabídnout zapůjčení univerzálního lezeckého úvazku Singing Rock Top nebo úvazku Ocún WeBee 3.

K sedacím úvazkům je možné zapůjčit i hrudní úvazky. Z nich nabízíme Ocún WeBee Chest a Climbing Technology Torse.

Dále můžeme zapůjčit sportovní přilbu Climbing Technology Galaxy, Singing Rock Penta nebo přilbu přímo pro ženy Climbing Technology Eclipse. Všechny naše přilby určené k zapůjčení jsou vydesinfikované.

Posledním a zároveň nezbytným vybavením je tlumič pádu. Z nich si můžete zapůjčit např. Camp Vortex, Ocún Taja, Ocún Torq nebo Singing Rock Tofana Lock II.

Pro malé lezce zapůjčíme dětský celotělový úvazek Singing Rock Bala a dětskou lezeckou přilbu Petzl Picchu. Tlumiče pádu se používají pro děti stejné jako pro dospěláky.


Pokud vás nabídka naší půjčovny zaujala, můžete nás kontaktovat na tel. čísle +420 778 080 897 nebo vyplňte formulář na této stránce.

Climbing Technology přilba GALAXY

Ocún lezecký úvazek WeBee 3

Ocún lezecký úvazek WeBee Lady

OCÚN dětský sedací úvazek WeBee Kid

OCÚN tlumič pádu pro via ferrata TORQ (vč.karabin)

Climbing Technology rukavice PROGRIP FERRATA

Singing Rock FERRATA PACKET EXP

PETZL dětská přilba Picchu

PETZL dětský postroj SIMBA (5-10 let)