Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nové neprořezné boty Grizzly značky Sip Protection již v prodeji

Pro ty, kteří pracují s motorovou pilou a chtějí mít své nohy nejen v suchu a pohodlí, ale hlavně v bezpečí, zařazujeme do prodeje nové neprořezné boty Sip Protection Grizzly.

Pro ty, kteří pracují s motorovou pilou a chtějí mít své nohy nejen v suchu a pohodlí, ale hlavně v bezpečí, zařazujeme do prodeje nové neprořezné boty Sip Protection Grizzly.


Neprořezné boty Sip Protection Grizzly třídy 2 nabízejí skvělou pevnostvoděodolnost a zároveň skvělou prodyšnost. Tyto boty osloví ty, kteří až tolik o své boty nechtějí pečovat. Jsou totiž vyrobeny z Hypertex tkaniny, která je mimořádně robustní a pevná, čímž je minimalizována jejich údržba téměř na nulu. Tento materiál je zároveň velmi odolný proti roztržení. Vnitřek boty nabízí vložku z paměťové pěny, čímž je zaručené pohodlné nošení. Boty dále disponují výbornými izolačními vlastnostmi, takže jsou vhodné i do velmi chladného a nepříznivého počasí. Podrážka Vibram®Teton zaručuje vysokou přilnavost a je protiskluzová. Boty disponují speciální membránou Superfabric, která má 2mm výztuž, která zaručuje voděodolnost a dále nabízí 10.000mm vodního sloupce vodotěsnosti. Špička těchto neprořezných bot je ocelová.

Tyto boty si již teď můžete objednat na e-shopu worksafety.cz! 

Sip Protection neprořezné boty Grizzly