Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Doporučujeme výrobky pro zvýšenou viditelnost vašich dětí

Myslete na bezpečnost dětí!

Zajistěte zvýšenou viditelnost vašeho dítka při procházkách městem nebo v jakémkoliv terénu a pořiďte mu doplňky v hi-viz barvách. Zvýšíte tak jeho viditelnost v pochmurném podzimním a zimním čase.  

Vybrali jsme některé z našich produktů, které jsou nejen s reflexními prvky, ale jsou zároveň slušivé, módní a velice originální.


LittleLife reflexní vesta SAFETY VEST

Nejen při rodinných procházkách, cestě do školy, ale také při výletech se školkou či školou doporučujeme používat reflexní vestu LittleLife SAFETY VEST. Tato vesta je vyrobena z vysoce viditelné látky s reflexními prvky a díky veselým motivům si ji Vaše dítě jistě oblíbí! Zapínání zjednodušuje suchý zip.

Vestu nabízíme ve dvou velikostech a třech barvách.  



LittleLife dětský batoh Hi-Vis Kids ActionPack

Velice oblíbené jsou u našich zákazníků hi-vis dětské batohy LittleLife Hi-Vis Kids ActionPack, které nabízíme ve dvou velikostech: pro děti od jednoho roku ve velikosti 3l a pro děti od tří let ve velikosti 6l. Tento dětský batoh disponuje velkou kapsou na zip s identifikačním štítkem, bederním pásem, nastavitelnými ramenními popruhy a na přední straně batůžku je madlo pro rychlé zachycení dítěte v případě pádu.

K dostání ve dvou reflexních barvách. 



Zvyšte viditelnost vašich nejmenších pro jejich bezpečnost!!

LittleLife reflexní vesta SAFETY VEST

LittleLife dětský batoh Hi-Vis Kids ActionPack - 3l

LittleLife dětský batoh Hi-Vis Kids ActionPack - 6l