Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Speciální spojení na Ježíška worksafety.cz

 

Ty pravé a chtěné vánoční dárky "šité" přesně pro vás.


Zřídili jsme speciální telefonní linku a e-mail na Ježíška worksafety.cz, které jsou určené jako "pomocník" pro vaše rodinné příslušníky, přátele, manžele, manželky, partnery nebo kámoše, kolegy, kteří Vám chtějí dát pod stromeček takový dárek, který si přejete a udělá vám skutečnou radost.

Jak spojení na našeho Ježíška funguje?  

Je to velice jednoduché. Zavolejte či napište na Ježíškův kontakt a sdělte mu, jaký výrobek z našeho e-shopu byste si přáli mít pod vánočním stromečkem. Náš Ježíšek vás požádá o kontakt (telefon, e-mail) na osobu, o které si myslíte, že by Vám ráda nadělila dárek, který si přejete a zároveň ocení pomoc při tipu na dárek. Ježíšek se s touto osobou zkontaktuje a domluví podrobnosti spojené s dodáním dárku pod váš stromeček… ;-)

Kontakt na Ježíška worksafety.cz:


Tel: +420 704 461 416

Email: jezisek@worksafety.cz

Tyto kontakty můžou využít i ti, kteří potřebují poradit s vánočním dárkem v oboru arboristiky, výškových prací, horolezectví či outdoorového vybavení pro své blízké, rodinu, kamarády, kamarádky, partnery či partnerky, i spolupracovníky. 

Takže konec nechtěných dárků! Zavolejte na telefonní číslo

 a nebo napište na e-mail jezisek@worksafety.cz našemu Ježíškovi a on již vše vyřídí.


*Pokud chcete mít jistotu včasného a jistého dodání dárku, prosím zohledněte předvánoční shon a dostupnost výrobků na našem e-shopu a volejte včas. Někteří naši zahraniční dodavatelé mají termíny dodání až 30 dnů. My se samozřejmě budeme snažit vaše přání splnit k plné spokojenosti.



Tipy na vánoční dárky naleznete zde.