Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Nově u nás: sněžnice značky MSR pro celou rodinu

Spolehlivost, odolnost, jednoduché ovládání, kvalita = MSR sněžnice.

Nově na náš e-shop zařazujeme sněžnice pro muže, ženy i děti značky MSR.


Zakladatelem značky MSR byl v roce 1969 inženýr, vynálezce a celoživotní horolezec Larry Penberthy, který svými výrobky usiloval o to, aby se horolezectví stalo co nejbezpečnější. Horolezecké vybavení nejen navrhoval, ale hlavně osobně testoval v terénu. V současné době je značka MSR zárukou vysoce kvalitních výrobků nejen pro horolezce, ale také pro milovníky outdooru.



Pro ty, kteří potřebují turistický typ sněžnic, nabízíme MSR sněžnice EVO. Ty jsou vhodné na vícedenní výlety do lehkého až středně těžkého terénu. Tyto sněžnice jsou v délce 56cm, mají pevnou a odolnou konstrukci UniBody, která je tvořena jedním kusem plastu a podélnými kovovými brzdovými lištami (pro sestup). Díky nim tyto sněžnice dobře drží na sněhovém povrchu i v traverzech. Jsou vhodné pro muže i ženy.

Tyto sněžnice jsou vybaveny vázáním DuoFit s kovovými mačkami pro snadný dopředný záběr a pohyb v terénu. Mají spolehlivé, plně nastavitelné páskové vázání, které je odolné vůči mrazu (zaručená elasticita vázání do -29°C) a snadno se ovládá i v rukavicích. Sněžnice jsou vhodné pro širokou škálu bot. Tyto sněžnice jsou dostupné v modré, šedé a červené barvě.



Pro muže, kteří vyhledávají při svých výpravách strmější svahy a náročnější terény nabízíme sněžnice z řady LIGHTNING, a to: MSR LIGHTNING ASCENT M, MSR LIGHTNING EXPLORE a MSR LIGHTNING TRAIL. Pro ženy jsou pak z této řady určeny sněžnice MSR sněžnice LIGHTNING ASCENT W.

Tento typ sněžnic je charakteristický lehkostí a odolností. Mají kovový rám, který je vyřezávaný vodním paprskem z hliníku 7000. Rám sněžnic poskytuje trakci v rozsahu 360° a maximální grip při minimální hmotnosti. Horní desku sněžnic tvoří vysoce odolná a pevná balistická tkanina, která zaručuje lehkost a odolnost.



Posledními typy sněžnic pro ženy a muže jsou sněžnice z řady REVO. Ty mají plastovo – kovový rám a jsou určeny zejména do rovinatého až horského strmého terénu. Tento typ sněžnic má kovové lyžiny, které nabízejí vynikající trakci i v náročném terénu. Odolný plast, který spojuje lyžiny, se díky svým torzním schopnostem přizpůsobí dokonale povrchu. Z této řady nabízíme sněžnice: MSR REVO TRAIL, MSR REVO EXPLORE a MSR REVO ASCENT.



Myslíme i na naše nejmenší, děti. Pro ty nabízíme plastové sněžnice MSR TYKER, které jsou určen pro děti do 36kg hmotnosti, a sněžnice MSR SHIFT, které jsou určen do 57kg hmotnosti dítěte.



Ke sněžnicím naleznete v naší nabídce také příslušenství.

Nyní můžete s celou svou rodinou vyrazit do horského terénu se sněžnicemi MSR a pořádně si užít zimu! 

MSR sněžnice EVO

MSR sněžnice LIGHTNING ASCENT M pánské

MSR sněžnice LIGHTNING EXPLORE

MSR sněžnice LIGHTNING TRAIL

MSR sněžnice LIGHTNING ASCENT W dámské

MSR sněžnice REVO TRAIL

MSR sněžnice REVO EXPLORE

MSR sněžnice REVO ASCENT

MSR sněžnice TYKER

MSR sněžnice SHIFT