Vážení zákazníci, od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme jak na prodejně, tak na e-shopu zavřeno. Více informací.

Zaměřeno na jídlo a pití: co vzít s sebou na letní festivaly a kempování

Jaké nádobí na kempování a outdoorové nádobí se vám bude hodit.

Léto je tady! Čas kempování, výletů do přírody a nespoutaných festivalů, který provází nejen krásná příroda a skvělá hudba, ale také hlad a žízeň. A my vás na to připravíme. Víme, jaké nádobí na kempování a outdoorové nádobí se vám bude hodit. Třeba na takovou průhlednou placatku nebo skládací láhev nedáte dopustit. A co ještě se vám bude hodit?


Pijte, co hrdlo ráčí. Ale prakticky a stylově!

O prázdninách a v krásném počasí je chuť nejen na vychlazené limonády, dobré pivo, ale také na domácí pálenku nebo vinný střik. Myslíme na vás, a proto jsme naskladnili několik novinek právě pro tyto účely.


Průhledná placatka GSI láhev Boulder Flask 296 ml

Placatka GSI Boulder Flask je neobyčejná:

- Průhledná, takže vidíte, kolik nápoje vám ještě zbývá.
- Odolná, protože je vyrobena z velmi kvalitního plastu.
- Pohodlná, což znamená, že se díky svému pogumovanému lemu a uzávěru dobře drží.
- Praktická, za což vděčíme jejímu širokému hrdlu, které se snadno a rychle plní a zároveň se jednoduše vymývá.



Skládací láhev GSI Highland Flask

Skládací láhev GSI Highland Flask o objemu 275ml má jednoduchý design a praktickou velikost. Ovšem to nejzajímavější na ní je to, že ji lze srolovat do batohu nebo kapsy. Disponuje širokým hrdlem pro snadné plnění a užitečným očkem pro zavěšení. Láhev navíc nese označení BPA FREE (neobsahuje zdraví škodlivý Bisfenol A).

Tato skládací láhev má ještě svou větší kopii. Pro velké žíznivce je k dostání varianta skládací láhve GSI Highland Fifth Flask o objemu 750ml, která je rovněž srolovatelná do batohu nebo kapsy.

"V letních vedrech je potřeba dodržovat pitný režim. Nejnovější studie uvádějí, že bychom denně měli vypít kolem 1,5 litru vody. A toto množství tekutin popíjet během celého dne. Průběžně. Tak, abychom v ideálním případě nepocítili žízeň. Žízeň je totiž známka nedostatku tekutin v těle. Ale ani to s pitím nepřehánějte. Více než 3 litry vody denně mohou ublížit vašim ledvinám."

Vedle novinek, které jsme zmínili výše, vám ale samozřejmě můžeme doporučit i některé z našich stálic na e-shopu.



Nepřevrhnutelné skleničky pro nešiky

Tuhle skleničku na víno se nemusíte bát postavit do trávy nebo kamkoliv jinam vás napadne. Její stabilita je obdivuhodná. Pořídit si ji můžete ve třech provedeních:

- Nepřevrhnutelná plastová sklenička na bílé víno o objemu 340ml.
- Nepřevrhnutelná plastová sklenička na červené víno o objemu 435ml.
- Nerezová sklenička na bílé víno, kterou nelze převrhnout, o objemu 345ml.

K tomu, aby bylo bílé víno dokonce i vychlazené, vám skvěle poslouží chladící box.



Skládací skleničky na víno a šampaňské

Pro fajnšmekry ovšem máme i klasické skleničky na víno a šampaňské. Oproti skleněným skleničkám mají však jeden rozdíl – nožičku lze odšroubovat pro jejich snadnější a pohodlnější transport. Jak plastová sklenička na šampaňské, tak nerezová sklenička na bílé víno a nerezová sklenička na červené víno jsou velmi odolné a vydrží i horší zacházení. Protože co si budeme povídat, při kempování je opravdu snadné cokoliv podřít a rozbít.

Během kempování a protančených nocí na festivalech se vám 100% bude hodit také termoska, která uchová teplé a studené nápoje. Ruku do ohně dáme za termosky Esbit. Například termoska Esbit o objemu 0,5 litru stojí za to, protože je antibakteriální a s protiskluzovým povrchem.



Kompletní výbava pro všechny jedlíky aneb jídlo na cesty se vždycky hodí

Je to velmi jednoduché. Stačí vzít plynový kempingový vařič Yate, na něj postavit hrnec nebo pánev Esbit s nepřilnavým povrchem a dovnitř vložit porci vydatného jídla Lyo Food. A je hotovo. Pak už jen připravíme misku GSI, do ruky vezmeme turistický příbor Yate, který obsahuje navíc otvírák, naložíme dobrotu a můžeme se pustit do díla. No a kdyby vám náhodou něco zbylo, termoska na jídlo to všechno dobře uschová na později.

Dobrou chuť ;-)