Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Doplňky pro výstup SRT technikou značky FTC jsou tu

Stoupací popruh, sáček na mázu, smyčka na krk a set 3v1.

Stoupací popruh, sáček na mázu, smyčka na krk a set 3v1.


Představujeme novinky francouzské značky FTC, které čerstvě zařazujeme do naší nabídky. Jedná se o doplňky, bez kterých se arborista či stromolezec využívající SRT techniku neobejde. Na první pohled se může zdát, že se jedná o "nedůležité" příslušenství, ale věřte, že i tyto malé vychytávky vám zjednoduší a zefektivní výstup po laně. Máme to ověřené z vlastní praxe.



FTC stupadlo Footloop

Stoupací popruh Footloop se připojuje k hrudnímu blokantu při výstupu po laně. Tento popruh se snadno nastavuje, je elastický a velice odolný. Skládá se ze dvou popruhů, a to horního a spodního. Horní popruh je částečně elastický a je vybaven kovovou přezkou pro nastavení délky. Stejně tomu je u spodního popruhu, který je také vybaven kovovou přezkou pro nastavení jeho délky a délky smyčky pro chodidlo. Délka horního popruhu je nastavitelná od 1m do 1,30m. Délka spodního popruhu je nastavitelná od 35cm do 60cm.



FTC smyčka na krk SRT Neck Loop

Tato smyčka zaručuje, že udrží hrudní výstupový blokant nejen ve svislé poloze, ale také v tahu. Smyčka na krk je elastická, při jejím navlékání na krk není třeba sundávat přilbu. Součástí je plastová přezka pro nastavení na požadovanou délku a malá karabina. 



FTC pytlík na magnezium SRT Bag

SRT Bag je navržen tak, že se uživatel nemusí obávat jeho ztráty, protože zůstane bezpečně připnut k arbo postroji díky dvěma smyčkám. Jeho široký otvor oválného tvaru usnadňuje manipulaci s ním a je zakončen pevným lemem se stahováním na šňůrku.



Pokud vás tyto tři výrobky zaujaly, můžete si je objednat nejen samostatně, ale také ve výhodné sadě FTC SRT Kit.


FTC tričko DRT´S Not Dead

Originální pánské tričko pod názvem FTC DRT´S Not Dead s arboristickým motivem je bonbónkem na závěr. Bavlněné tričko je k dostání ve velikosti S, M, L, XL a XXL. I to naleznete v naší nabídce.


FTC stupadlo FOOTLOOP

FTC smyčka na krk SRT NECK LOOP

FTC pytlík SRT BAG

FTC sada SRT KIT

FTC tričko DRT´S NOT DEAD