Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Vybírejte z široké nabídky kvalitních nožů

U nás naleznete jen ty nejlepší kousky!

Nože patří k nejstarším rukodělným předmětům člověka. Nůž odedávna sloužil jako pracovní pomůcka, nástroj, domácí pomocník nebo zbraň. Velmi kvalitní nože byly kovány již v raném středověku a během svého vývoje získal nůž nesčetně podob. Z pazourkové čepele vsazené pomocí tmelu do kosti se vyvinuly mačety, skalpely, zavírací nože, bajonety, tesáky, kuchyňské nože a další. Nože tedy naši společnost provázejí, dá se říct, od nepaměti. A jak se říká "každý muž má mít u sebe nůž". Z našeho pohledu ideálně nůž funkční a ostrý.

Proto v naší nabídce naleznete spolehlivé zavírací nože, které jsou vhodné nejen pro nenáročné uživatele různých outdoorových aktivity, ale také nože vhodné pro profíky, tedy nože pracovní či určené pro záchranu.


Singing Rock nůž Rescue

Tento profesionální záchranářský nůž Rescue má 80mm čepel se speciálním tvarovým výbrusem a háčkem pro řezání lan, popruhů nebo bezpečnostních pásů ve voze. Tento nůž v sobě skrývá kladívko, řezák, otvírák a další vychytávky a je opravdovou záchranářskou lahůdkou.



Zavírací nůž Silver Eye

Moderním celokovovým zavíracím nožem Silver Eye nepohrdne žádný milovník originálních nožů. Je vyroben z nerezové oceli o síle 4mm. Ostří tohoto nože disponuje klínovým výbrusem a falešným ostřím na hřbetě. Ten je před falešným ostřím opatřen jemným vroubkováním pro pevnější úchop a zaklínění palce. Nůž má nádherně zpracovanou designovou rukojeť s velkým okem u předělu s čepelí.



Petzl nůž Spatha

Pro sportovní typy mužů či žen můžeme nabídnout např. nůž Petzl Spatha, kterým lze hladce přeříznout lano jedním tahem. Ostří je vyrobeno z nerezové oceli, což zaručuje zvýšenou životnost. Lze ho otevřít i v rukavicích. 



Nabídka nožů je široká, u nás ale naleznete jen ty nejlepší kousky!

Zavírací nůž RESCUE WORKER

Zavírací nůž HEAVY LUXURY

Zavírací nůž LITTLE CHOPPER

Zavírací nůž RESCUE KANDAR

Zavírací nůž STEEL IN FIRE

Zavírací nůž GLOCK 5

Zavírací nůž SILVER EYE

Singing Rock nůž RESCUE

PETZL nůž SPATHA

Singing Rock nůž WORK

EDELRID nůž Ropetooth

Singing Rock nůž CULTER

Stein nůž Emergency Knife

Leatherman nůž CRATER C33TX

Trango nůž PIRANHA

Edelrid nůž Rescue Canyoning

YATE zavírací nůž Douro 2082 - buk

YATE sekera SURVIVAL AXE