Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Teufelberger spLIFE program

Nová technologie zápletu na lanech Teufelberger.

spLIFE je jedinečný program, který nabízí všem partnerům Teufelbergera, a to jak prodávajícím, tak zákazníkům, větší flexibilitu, přidanou hodnotu už teď skvělým produktům a v neposlední řadě ještě větší důraz na bezpečnost.


Teufelberger postupně opustí svou řadu lan s označením Slaice® (patentovaná metoda zápletu oka na lanech), kterou nahradí právě metodou spLIFE. V podstatě v blízké budoucnosti přestane Teufelberger vyrábět lana s již zapleteným okem.

spLIFE program je výjimečný tím, že Teufelberger bude akreditovat "zaplétače" z celého světa. Záplety, které budou s menšími oky a pomocí nové technologie zápletu, budou moci provádět akreditovaní a certifikovaní partneři. 

Několikrát ročně budou pořádány workshopy pro zájemce o spLIFE program. Systém školícího programu bude dbát na školení nových zájemců, ale zároveň i o kontrolu již akreditovaných zástupců. Každý, kdo bude zaplétat oka na lanech musí být certifikovaný a musí dodržovat nastavené podmínky spLIFE programu.

Proč program spLIFE?

- Větší flexibilita pro uživatele, kteří si budou moci vybrat délku svých lan a počet zakončení, a to rychleji a efektivněji,
- širší nabídka lan se zapleteným okem,
- rychlejší oprava lan novým zápletem,
- akreditovaní partneři a "zaplétači" budou moct certifikovat a školit nové zájemce, což přináší záruku kvality a bezpečnosti uživatelům.



Někde se začít musí, proto se program spLIFE bude v první etapě týkat lan Tachyon a drenaLINE

Video: ukázka nové technologie zápletu spLIFE na laně Teufelberger drenaLINE:

Video: ukázka nové technologie zápletu spLIFE na laně Teufelberger Tachyon: