Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Zachycovací postroj Petzl Volt a Petzl Volt Wind

Nové, inovativní a komfortní postroje pro práce ve výškách.

Nové, inovativní a komfortní postroje pro práce ve výškách. 


A jsme tu opět s novými výrobky pro rok 2021 značky Petzl, se kterými vás chceme seznámit a které si již nyní můžete objednat na našem e-shopu. Tentokrát to jsou zachycovací postroje Petzl Volt a Petzl Volt Wind.

Oba tyto zachycovací postroje nabízejí svému uživateli spoustu výhod, které mu zpříjemní práci ve výškách. Posuďte sami. 

Postroje se rychle nasazují, a to díky automatickým přezkám Fast LT Plus a Fast LT. Ty umožňují nasazení bez zvedání nohou ze země. Nožní popruhy poskytují vynikající oporu. Lehká a prodyšná konstrukce maximalizuje proudění vzduchu. Postroje pomáhají poskytovat uživateli ochranu proti pádu, takže se může polohovat na pracovním místě například pomocí spojovacího prostředku Petzl Grillon.

Připojovací bod Ladder Climb umožňuje u postrojů připojení jezdce pohyblivého zachycovače pádu do předního připojovacího bodu, což zaručuje optimální pohodlí při výstupu. V případě pádu se tento připojovací bod posune vzhůru do oblasti hrudníku a zajistí svislou polohu těla po pádu.


Petzl zachycovací postroj Volt®

Zachycovací postroj Petzl Volt s připojovacím bodem pro vertikální výstupy po kolejnici nebo ocelovém laně je určen zejména pro práce na stožárech a anténách. K němu je možné připojit pracovní sedačku se širokým sedátkem, která poskytuje svému uživateli optimální pohodlí během dlouhodobého zavěšení.



Petzl zachycovací postroj Volt® Wind

Zachycovací postroj Petzl Volt Wind, taktéž s připojovacím bodem pro vertikální výstupy, je určen zejména pro větrné elektrárny.



Postroje jsou certifikovány podle evropských a ruských norem a jsou dostupné ve třech velikostech. 

PETZL celotělový postroj VOLT®

PETZL celotělový postroj VOLT® WIND

PETZL sedačka pro VOLT®