Zboží skladem expedujeme do druhého dne. Navíc, při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu ZDARMA! Více informací.

Růžová edice opět po roce

Pinktober 2021 je tu, tentokrát díky výrobcům Courant a DMM.

Pinktober 2021 je tu, tentokrát díky výrobcům Courant a DMM.


Rok se s rokem sešel a tým worksafety.cz se již po několikáté přidává k podpoře v boji proti rakovině prsu. 

Říjen se na celém světě stal měsícem prevence rakoviny prsu a podpory již nemocných žen. Cílem této akce je podpořit nejen prevenci, ale také ukázat, jak se s touto zákeřnou nemocí vyrovnávají ženy, které již onemocněli. Symbolem se stala růžová barva. Ve světe se proto pro říjen používá název "pinktober".

A jak bývá u worksafety.cz zvykem, tak i pro letošní rok zařazujeme do prodeje výrobky této limitované růžové edice, které si již nyní můžete objednat na našem e-shopu.



Tentokrát se jedná o lana značky Courant, jejímž zakoupením podpoříte boj proti rakovině prsu. Výrobce Courant se pro rok 2021 zavázal, že celý zisk z prodeje těchto lan půjde společnosti Dragon Pink Ladies Angers.

Dalším výrobcem, který se přidává k této akci je DMM. Ten do limitované edice zařazuje oblíbenou kladku. Z každé prodané kladky bude 5% zisku DMM věnovat britské organizaci Against Breast Cancer, která se věnuje výzkumu a včasné diagnostice této zákeřné nemoci.

A o jaké výrobky s růžovou barvou se jedná?



Prvním z nich je statické lano Courant Squir Pink Dragon o průměru 11,5mm v délce 60m, druhým je arboristické lano v délce 45m s jedním okem Courant Komora 11,7mm s okem Pink Toucan. A posledními růžovými výrobky jsou DMM kladka Hitch Climber a excentrická kladka DMM Hitch Climber Pink.


Jsme rádi, že jsme součástí této akce. Přispějte na dobrou věc a podpořte boj proti rakovině prsu. Všem, kteří si zakoupí růžové lano značky Courant nebo kladku DMM, předem děkujeme!

Courant lano Squir 2.0 11,5 mm Pink Dragon 60m

Courant arboristické lano Komora 11,7 mm s okem Pink Toucan 45 m

DMM kladka Hitch Climber Pink

DMM excentrická kladka Hitch Climber Pink